June 19, 20213 yr Dobro, malo ima i tremu, iako mi je skroz fino zvucala, eto i u fudbal se razume, tj obavestila se, ako ne prati
June 19, 20213 yr Dobro, malo ima i tremu, iako mi je skroz fino zvucala, eto i u fudbal se razume, tj obavestila se, ako ne prati Ona se u fudbal bolje razume od nas svo troje četvoro na ovoj temi. [emoji6]A o klađenju bolje od 3/4 ppp. .... Shiit has hit the fan!
June 22, 20213 yr Odlicna Obucina danas u Novom danu i prelistavanju stampe, o svemu i svacemu, politici najvise, njenim uvodima, a danas je i NewsMaxAdria prvi rodjendan. Pa nek je srecan i dugovecan 🥳 Video cele emisije u linku https://rs.n1info.com/vesti/obucina-ni-kurtiju-ni-vucicu-ne-odgovara-da-se-uoci-izbora-bilo-sta-resava/ Edited June 22, 20213 yr by Jumanji
June 22, 20213 yr Obućini uvodu u PD su pravo osveženje u celokupnom infromativnom programu naše zemlje. Uopšte i ne znam da li smo od 2000. imali nešto sa tim uvodima ili na tu foru kod nas.
July 13, 20213 yr Ako se dobro secam, bio je onaj subotnji dnevnik sredinom osamdesetih koji je radio Goran Milic, pa Mihajlo Kovac, mozda i Omer Karabeg koji su imali, kao, autorski pecat i neke uvode.
July 13, 20213 yr to je neka američka foratm nisu u pitanju klasične vesti, više pregled dana/nedelje sa prilozima koji prate vesti kick side pričom meni to lično odgovara, vesti sam manje više čuo, upoznao sa istima tokom dana. ovo mu više dođe kao komentar tih vesti, još ako je od osobe čije stavove cenim i bliski su mojim tim pre
July 13, 20213 yr 26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: to je neka američka foratm nisu u pitanju klasične vesti, više pregled dana/nedelje sa prilozima koji prate vesti kick side pričom meni to lično odgovara, vesti sam manje više čuo, upoznao sa istima tokom dana. ovo mu više dođe kao komentar tih vesti, još ako je od osobe čije stavove cenim i bliski su mojim tim pre Nije Dnevnik vec Dnevnikov dodatak.