slepa živana Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 On 12.10.2020. at 21:03, James Marshall said: Lično koga? Gdje ti ovdje vidiš lično? Glupo je kad bilo ko od njih dvoje to izgovara, nemam pojma čija je ideja, možda je neko od producenata, ko god da je iza toga, glupo je. razmišljala sam o tome. deluje ipak kao urednički, da ne kažem autorski posao. meni se ponekad dopadne, a nekad je baš neuspela stilska vežba. koliko sam shvatila, izaberu pojam pa ga provuku kroz naslove. često je baš nategnuto. goran dimitrijević ispadne malo spontaniji, a cura ko vladica sin, prožima, a ima i neke reference na pop kulturu samo njoj znanu. neobično je. doduše, ja ne gledam pink i studio b, osim kad izađu kod kesića ili u utisku... možda mu to dođe kao neka kontrateža onim slobodnim stilovima njihovih nakaza.
msv Posted October 24, 2020 Author Posted October 24, 2020 (N1) Jelena Obućina podnela ostavku u Upravi UNS-a i istupila iz članstva Dobro se setila...
Frank Pembleton Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 (N1) Jelena Obućina podnela ostavku u Upravi UNS-a i istupila iz članstva Dobro se setila...Pljunite me posred face sad...Da li bi ona dala ove ostavke da je ostala da radi na PTC? .... Shiit has hit the fan!
đorđe geprat Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 da je na RTS značilo bi da joj je tamo potaman. pa ne bi podnela ostavku. pošto je otišla ili je zgađena politikom RTS i sada saopštenjem ili je prešla tu gde je sad jer je dobila dobru ponudu a onda je logično da batali one koji joj pljuju po firmi. obe varijante imaju smisla.
salerokada Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 Bolje da je ostala, pa da se interno napušava tamo.
Frank Pembleton Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Bolje da je ostala, pa da se interno napušava tamo.Ma ona se posle trudnoće vratila[emoji769] u dokumentarnu, i čekala dobru ponudu... .... Shiit has hit the fan!
Frank Pembleton Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Helouuuu.... Shiit has hit the fan! 1
arkonada Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 10 hours ago, Frank Pembleton said: Helouuuu .... Shiit has hit the fan! Liči mi na ovoj slici na onu nastavnicu iz Seranovih, mislim da se zvaše Kandela ako je neko gledao i seća se
Desmond Bojčinski Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Promašena tema sa slikom. Desanka je niže
Frank Pembleton Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 U cemu je fora sa slikom ?Cvidže... .... Shiit has hit the fan!
msv Posted November 14, 2020 Author Posted November 14, 2020 Goran Dimitrijević u samoizolaciji. Obućina još 2 nedelje sama.
Recommended Posts