March 20Mar 20 18 hours ago, Mel said: POsto me Halo oglasi teraju u depru, koliko je tesko naci stan za rentanje reimo na Bezanisjkoj kosi od 45-50 kvm i kolika je - realno -cena rente za obican stan za neruse? Na onom gradjevinskom forumu pisu da su cene izdavanja pocele da padaju, velika ponuda a smanjena potraznja zbog ovih dogadjaja. A kazu i da je ponuda dosta bolja nego pre godinu dana.
March 20Mar 20 On 18. 3. 2025. at 12:38, Greek Freak said:Pre 7-8 godina je ful sredjivanje lagano islo do 350-400 bez bahacenja ili ultraskupog parketa/keramike, tako da ne zvuci cudno 600 danas, cene su otisle jezivo gore.jasna posledica zacmentiranog kursa € i nemogućnosti nalaženja majstora.
March 21Mar 21 Evo kad se ovaj raspad iste kvadrature ko moj stan prodaje za 5k evra kvadrat u mom kraju, mozda i ja da prodam moj pa kupim kulturan stan u Barseloni ili Valensiji.4zida.rsDvosoban stan na prodaju, Bulevar Mihajla Pupina, 214.200...Dvosoban stan za prodaju, uknjižen, Blok 11c - Stari Merkator, 43 m2, na 2. spratu, ima lift. Centralno, ima kupatilo. Ima parking mesto.
March 21Mar 21 21 minutes ago, Strucnjak said:ma jel ovo noseci stub u sred sobe (narandzasto)?to su one čuvene gajbe na nbg koje su prekrajane kada je već sve bilo gotovo(priča je da je tito kad su ga vodili u obilazak rekao boga ti šta će radničkoj klasi stanovi od 90 m2 pa su ih posle te intervencije delili)no nije to jedini wtf. u tim stanovima je kuhinja u osnovi trougaoa i ovaj prozor levo od stuba nije prozor već je zazidan sa spoljne stranedrugar mi živeo u jednom takvom kod carine na nbgto su ovi soliteri
March 21Mar 21 1 hour ago, Strucnjak said:ma jel ovo noseci stub u sred sobe (narandzasto)?subwoofer do plafona
March 21Mar 21 1 hour ago, jms_uk said:I kuhinja u kojoj nijedan zid nije pod 90°.predratni jevrejski stanovi. moj je takav ceo stan, ništa tu ne fali.
March 21Mar 21 inače apropo rasprave o cenama radova i divljanjudanas zateknem majstore kako unose kamene ploče u susedno dvorištene budem lenj pa nađem glavnog da pitam poštopa ništa braćo i sestre, 20e po kvadratumeni su braća uptari 2018 radili za 7e po kvadratua 2021 grčki prevaranti za 12ečisto sumnjam da je prešlo 15e danas ali proveriću za 2 nedelje.dobro, to da su radovi u bg sad već skuplji od grčkih, nemam dileme, naročito ako se bogato aplicira ako prođe prođe.
March 21Mar 21 2 hours ago, Shan Jan said:Evo kad se ovaj raspad iste kvadrature ko moj stan prodaje za 5k evra kvadrat u mom kraju, mozda i ja da prodam moj pa kupim kulturan stan u Barseloni ili Valensiji.4zida.rsDvosoban stan na prodaju, Bulevar Mihajla Pupina, 214.200...Dvosoban stan za prodaju, uknjižen, Blok 11c - Stari Merkator, 43 m2, na 2. spratu, ima lift. Centralno, ima kupatilo. Ima parking mesto.ovo je i moj komsiluk, skoro svakodnevno mi po zgradi osvane neki zalepljen oglas "kupujem stan u vasem kraju", dakle ovo je postala bas popularna lokacija. nece ovaj da dobije bas 214 hiljada, al ne bi me cudilo da dobije jedno 160 hiljada. Edited March 21Mar 21 by Nikodije