Jump to content
IGNORED

Nekretnine

MrX

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, mustang said:

Misliš urbanizacija? Arhitekture ima, kutlurnih desavanja takodje, nocni život za svaki dzep isto, grad je ziv, transport takodje, fali mu metro al ajd sad da ne cepidlacim. 

cepidlači, cepidlači :lol: prelazak iz tačke a u tačku be je postao težak pakao, bilo da si pešak, vozač ili da koristiš javni prevoz, i to ti kažem ja koja nemam porodicu niti neke obaveze u životu osim da odem i da se vratim s posla. kako je ljudima s decom, starim roditeljima ili nekim komplikovanijim životnim situacijama, ne mogu ni da pojmim. na pragu sam da odustanem od hobija, ovog mog hora, zato što bi 2 puta nedeljno morala da provedem oko 4 sata dnevno u putovanju, a to me izluđuje...

ovo generalno o beogradu što si napisala je tačno, ako si mlad ili pun para, ali nažalost ni mladost ni pare ti neće pomoći kad se govna izliju na ulice a zagđenje ti zacementira mozak i pluća. beograd se ubrzano raspada na naše oči. kraj je blizu.

• +1 5
  • Hvala 3
Posted

i dalje mi ne izbija iz glave da neko traži 200 i kusur hiljada za 28m2 u jebenom makišu

Posted

Kad sam već naleteo na topik, jel' neko prati Zlatiborsko ludilo™?

Ja sad nešto bio 2 puta u mesec dana, jbt, koliko se gradi i koje su cene u izgradnji, da se smrzneš....

Posted

pošto m2 3k€?

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

pošto m2 3k€?

@Moonwalker

3k+ u izgradnji... Završeno hoće i preko, ako je relativno blizu jezera... Ut to, tehnički, većina stvarii se gradi za izdavanje u varijanti kupi i izdaj, možeš da koristiš 30 dana godišnje za sebe...

A gradi se kao na NBG 70ih, takve su i zgrade...

• Hvala 1
Posted
6 minutes ago, radisa said:

@Moonwalker

3k+ u izgradnji... Završeno hoće i preko, ako je relativno blizu jezera... Ut to, tehnički, većina stvarii se gradi za izdavanje u varijanti kupi i izdaj, možeš da koristiš 30 dana godišnje za sebe...

bio sam par puta u poslednja dva meseca, najviši vrh zlatibora stan petrović

• +1 1
  • Haha 3
Posted

ček platiš jednosoban 120k€ i imaš ga 30 dana godišnje ostalo renta kojom otplaćuješ ulaganje?

gledam ovo, al para nemam, pa samo parim oči

pri tom mi deluje da je tara mnogo bolja lokacija od zlatibora

Posted (edited)
14 minutes ago, radisa said:

@Moonwalker

Ja to ne kontam, koliko ce to ljudi da imaju kao turiste u godini sa tolikim gradjevinama, kome da izdaju? Kao Kopaonik 2/srpski Aspen, sta li? 

To je tesko pranje para, kao da se sva kontraverza sabila tu da ne mogu nigde drugde. Novi Beograd je imao smisla. 

O samom Zlatiboru da ne pricam, mi cemo ga se jos secati kao planine. Oni posle nas tesko.

@kud u maglu Simoviću Ne pase Tara svima, ne znam kako onima sa otezanim disanjem.

Edited by Moonwalker
Posted

zlatibor uvek je bio urbanizovaniji od tare, na tari je jna odrapila sebi najbolji deo oko omorike i to je bilo to od betoniranja

što im ne bi pasao svež planinski vazduh, nije tara ništa viša, al nema tu ružu vetrova koju ima zlatibor

• +1 1
Posted

zlatibor je i dalje ok, ako čovek zažmuri dok je u samim partizanskim vodama

ja tamo idem da hodam na miru, nerviram se malo dok ne odmaknem od zgrada, posle je sve u redu

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

što se tiče cena, do skoro su kupci bile razne finansijske grupe, fondovi, kako god hoćete da ih zovete

stvara se konstantno smanjena ponuda, kako bi cene rasle, a sada kada su tu situaciju pomogla braća sa istoka, potpuno smo otišli u kurac

baš ću da pokušam da saznam od nekoga koliko ima praznih kvadrata, siguran sam da je cifra ogromna

Posted
26 minutes ago, Moonwalker said:

Ja to ne kontam, koliko ce to ljudi da imaju kao turiste u godini sa tolikim gradjevinama, kome da izdaju? Kao Kopaonik 2/srpski Aspen, sta li? 

To je tesko pranje para, kao da se sva kontraverza sabila tu da ne mogu nigde drugde. Novi Beograd je imao smisla. 

O samom Zlatiboru da ne pricam, mi cemo ga se jos secati kao planine. Oni posle nas tesko.

@kud u maglu Simoviću Ne pase Tara svima, ne znam kako onima sa otezanim disanjem.

Pa vidi, ko stvarno želi da mu bude lepo, uzeće nešto dalje od centra... I za sebe... Ako stvarno želi da provodi neko duže vreme tamo (ali onda neće sklapati ovaj idiotski posao sa 30 dana godišnje)... Ja kontam da bi tamo život, ako se napravi autoput mogao biti OK, kad splasne hype... Za jedno 10-15 godina, taman kad odem u pravu penziju... :)

Sa druge strane, ovo ludilo od gradnje ne vidim ni po NS, koji se urniše koliko se gradi... Kažu da se tamo peru pare od Šariča, Brata i sličnih... Galens pravi kompleks veličine Crown Palaza u BG, recimo... Sa istom ovom idejom, 30dana je tvoje ostalo hotel od kog svi zarađujemo... Meni je to baš prodaja cigle, ali vidim mnogi kupuju... I ide...

Sad za parznik bilo je nenormalan broj ljudi, ali nenormalan... 2 nedelje pre toga sam bio sa ženom, ne nekom njenom seminaru, isto vikend bio, bilo je i tad jaaako puno ljudi, normalan vikend... A inače, to je kako mi je jedna lokalac rekao "Budva na 1000m nadmorske visine"... A uvek će biti onih koji vole Budvu...

• +1 1
Posted

Pa bolje je ovako, nabiti sve sabane (i sabanske investitore) na jedno mesto, nego da se razliju po Srbiji, ne daj boze Tari.

Srpsko shvatanje turizma je krkanje, voznja kvada i izlezavanje u ladovini.

Tako da, samo neka grade, jos vise i jos ludje.

Zlatibor je neophodna zrtva da bi ostale srpske planine koliko toliko ostale normalne.

Slava mu.

• +1 5
Posted

Previše je para pokradeno, trenutno se krade a i planira se svašta na tu temu da bi se zadržali samo na Zlatiboru, BNVu i NBgdu...strepnja mi je jača od nade...

• +1 1