May 21, 20213 yr Meni nije stigla nikakva poruka za uplatu 30e, ni sms, ni od aplikacije rajfajzenske. A jutros mi stigne poruka za uplatu plate, odem u aplikaciju i vidim da mi je 30e uplaćeno još 12.5.
June 1, 20213 yr ove prijave što idu od juče, jel' su penzioneri i u ovom slučaju automatski prijavljeni ?
June 1, 20213 yr 3 minutes ago, dùda said: ove prijave što idu od juče, jel' su penzioneri i u ovom slučaju automatski prijavljeni ? Jesu. Quote Siniša Mali je napomenuo da se za ovu meru podrške vakcinisanim građanima penzioneri ne prijavljuju, dok za lica u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija prijavu podnosi Uprava za izvršenje krivičnih sankcija. „Naglašavam da se korisnici socijalne pomoći prijavljuju za 3.000 dinara za vakcinisane građane“, istakao je ministar. https://www.danas.rs/ekonomija/od-ponoci-pocinje-prijava-vakcinisanih-gradjana-za-3-000-dinara/
June 1, 20213 yr 6 hours ago, vememah said: Jesu jesu u smislu svi su prijavljeni pa posle “sistem” precrtava ko nije u kompjuteru kao pelcovan? ili svi penzosi dobijaju 3000 nevezano da li su vakcinisani? nešto mi tu ne štima.
June 1, 20213 yr Author 7 hours ago, dùda said: ove prijave što idu od juče, jel' su penzioneri i u ovom slučaju automatski prijavljeni ? Penzioneri se ne prijavljuju ni za kakvu pomoc, ni 100e ni 30 evra ni onih njihovih 50e ni sad za 3000 dinara. Prosto ih uzimaju iz evidencije PIO fonda i ukrstaju sa drugim bazama. Prijavio sam sebe i zenu, u roku od par minuta prihvacena prijava. Sad cekamo kesh da potrosimo u zdravlju, sto se kaze
June 1, 20213 yr On 3.5.2021. at 10:54, kud u maglu Simoviću said: od marta 8og vlada uplati 15450 ... sto mi je tacno pola mesecnog poreza Jaka pomoc u pm
June 1, 20213 yr 1 hour ago, Valkyrie said: jesu u smislu svi su prijavljeni pa posle “sistem” precrtava ko nije u kompjuteru kao pelcovan? ili svi penzosi dobijaju 3000 nevezano da li su vakcinisani? nešto mi tu ne štima. Moraju ukrstiti sa nekom bazom vakcinisanih, ovo je samo za njih. Meni samo nije jasno zašto se u tom slučaju ostali moraju ponovo prijavljivati. Mogli su sve koji su već prijavljeni za pomoć a vakcinisani su, automatski nagraditi sa 3k. Edited June 1, 20213 yr by mraki
June 1, 20213 yr Pa čekajte, samo vakcinisani penzioneri se prijavljuju za ovih 3000? Ili vakcinisanim penzionerima i bez prijave stiže novac?
June 1, 20213 yr 22 minutes ago, dvb-t manijak said: Tako ne bi imalo draž. i ne bi se aura posebnosti obmotavala oko baka i deka, taman posla da pomisle kako ih više ne voli najviše na svetu celom
June 2, 20213 yr Author Pa čekajte, samo vakcinisani penzioneri se prijavljuju za ovih 3000? Ili vakcinisanim penzionerima i bez prijave stiže novac?Penzioneri se ne prijavljuju ni za sta! Automatski dobijaju sve sto drzava daje i "pomaze", kao i 3-4 puta do sada.