June 4, 20204 yr Cujem da je na mail zaposlenih u jednoj od najvecih srpskih tajkunskih firmi poslat cirkulacioni mail gde se predlaze zaposlenima da pomoc od 100 e preusmere na jednu humanitarnu fondaciju. Budimo humani tudjim parama
June 4, 20204 yr ...Prejeben mamurluk...Jameson i pivo kod kuma u kafani...Jednom psiho daje stotku...
June 4, 20204 yr Kad ukucam na gov.rs.trezor proveru piše da su mi uplatili još 2. juna.Na računu ništa.Sent from my SM-J710F using Tapatalk
June 4, 20204 yr Kad ukucam na gov.rs.trezor proveru piše da su mi uplatili još 2. juna.Na računu ništa.Sent from my SM-J710F using TapatalkZovi kol centar... Shiit has hit the fan...
June 4, 20204 yr Cujem da je na mail zaposlenih u jednoj od najvecih srpskih tajkunskih firmi poslat cirkulacioni mail gde se predlaze zaposlenima da pomoc od 100 e preusmere na jednu humanitarnu fondaciju. Budimo humani tudjim parama jeste. problem je shto ima smisla.sent from bubamoto
June 4, 20204 yr 14 minutes ago, gospa buba said: jeste. problem je shto ima smisla. sent from bubamoto sta ima smisla?
June 4, 20204 yr 14 minutes ago, ronin said: ...Pa ti si burazeru gori od mene... Svima koje znam je vec stiglo.
June 4, 20204 yr i ja ću izgleda biti među poslednjima, mada me to ič ne tangira ionako sam još uvek u razmišljanju kuda to da preusmerim jel' ima neko link za sajt za onu malu devojčicu čiji mučeni roditelji treba da skupe više od 2 milke evara
June 4, 20204 yr I kod mene dalje stoji "očekuje obradu u platnom prometu" a Poštanska, njihova banka.