Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

njima i treba dati

rade ljudi, izlomise se :fantom:

koja je to skupina lopova i neradnika, eventualno se telekom moze meriti sa njima

znam jednu ekipu gore na vracaru, rade u eps distribuciji, dodju ujutro prijave se i posle ostatak dana provedu u kladionici ili kome se gde vec ubija vreme

dok sam isao na praksu pre 20 godina u cacku, skoro pa ista situacija

• Replies 1.1k
  • Views 86.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

1 hour ago, slepa živana said:

ne. nego sirotilja sve pare daje za struju, pa zato.

Ko bre sirotilja?! Daj pesto kilovata! Dvesta necu! 

2 minutes ago, MocaVukotic said:

Ko bre sirotilja?! Daj pesto kilovata! Dvesta necu! 

može! al pazi... pesto ti je već zelena tarifa!

Reko sam pesto i tacka! 

:lolol:

Kod mene ni danas ništa, kao da sam šugava ...stalno piše u obradi 

u selu imam dve banke (komercijalna i erste) pred kojima je ovih dana grom i pakao

3 hours ago, slepa živana said:

:lolol:

a sad svi u elektrodistribuciju!

Moju sestru uhvatili bez pojasa 30 metara od kuće, ode pola odmah nazad u budžet :by:

Prijatelj mi pokušava da prijavi ćaleta i stalno mu izbacuje "neispravni podaci" ćale nije penzioner, nezaposlen ali nije prijavljen, fa nije to...

... Shiit has hit the fan...

19 minutes ago, Frank Pembleton said:

Prijatelj mi pokušava da prijavi ćaleta i stalno mu izbacuje "neispravni podaci" ćale nije penzioner, nezaposlen ali nije prijavljen, fa nije to...

Mislis nije prijavljen na birou? Ne verujem da je to, ni kod overe zdrastvene karice za nezaposlene ne traze potvrdu sa biroa.

Nebitno da li je zaposlen ili nezaposlen, da li su sigurni da su matični broj i broj LK ispravni i da su ih dobro uneli? :)

Nebitno da li je zaposlen ili nezaposlen, da li su sigurni da su matični broj i broj LK ispravni i da su ih dobro uneli? [emoji4]
Kaže da jesu ajd pokušaću da ga "opomenem"....

Neka proveri jmbg negde na netu. Moguće je da su mu dodelili neispravan i da ne prolazi proveru

8 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Neka proveri jmbg negde na netu. Moguće je da su mu dodelili neispravan i da ne prolazi proveru

Mozda moze kroz upit u biracki spisak?

https://upit.birackispisak.gov.rs

5 hours ago, Frank Pembleton said:

jesu reportovali issue?

https://idp.trezor.gov.rs/report-issue

Background Picker
Customize Layout