Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

Na nekom moraju kola da se slome...

• Replies 1.1k
  • Views 86.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

Leglo! Treba li da se zahvalim Vučiću?

Ja se prijavio u Subotu, danas mi uplatio, žena se prijavila medju prvima i još uvek ništa :D a oboje smo u RF. 

Oce neko da mi odgovori za punoletstvo :(
Nisam nista nasla na netu

2 minutes ago, Jumanji said:

Oce neko da mi odgovori za punoletstvo :(
Nisam nista nasla na netu

IIRC, kad je @gospa buba pitala, odgovor je bio 24. april.

Jel Miralem trazio da mu razbiju na po 10 evra i daju na rate?

IIRC, kad je [mention=135]gospa buba[/mention] pitala, odgovor je bio 24. april.

Hvala ti.
3 minutes ago, Jumanji said:

Hvala ti.

Nnč.

Nadjoh i gde :)

IIRC, kad je [mention=135]gospa buba[/mention] pitala, odgovor je bio 24. april.
jeste. nezgodan termin, polovina razreda koja se zatekla u maloletno stanju, podigla situaciju na vrlo lichni nivo. to ce mu se odraziti i na birachki proces :D

sent from bubamoto

Kad su odlučili da može sa isteklom ličnom, promenili su da mogu i svi koji postaju puniletni do isteka roka za prijavu.

Bar su pričali tako

Kad su odlučili da može sa isteklom ličnom, promenili su da mogu i svi koji postaju puniletni do isteka roka za prijavu.

Bar su pričali tako

Ne prihvata prijavu, kaze podaci nisu tacni, kao i kod onih sa isteklim licnim.

jeste. nezgodan termin, polovina razreda koja se zatekla u maloletno stanju, podigla situaciju na vrlo lichni nivo. to ce mu se odraziti i na birachki proces biggrin.png

sent from bubamoto

biggrin.png

Ovaj....

Leglo.... 

Leglo je.... 

:lolol:

a sad svi u elektrodistribuciju!

[emoji38]ol:

a sad svi u elektrodistribuciju!

shto? raspada nam se elektroenergetski sistem? jel treba da imamo ono ppavo crveno odelo sa helankama ili moze u civilu? :hihi:

sent from bubamoto

1 minute ago, gospa buba said:

shto? raspada nam se elektroenergetski sistem? jel treba da imamo ono ppavo crveno odelo sa helankama ili moze u civilu? :hihi:

ne. nego sirotilja sve pare daje za struju, pa zato.

Background Picker
Customize Layout