June 2, 20204 yr Ja se prijavio u Subotu, danas mi uplatio, žena se prijavila medju prvima i još uvek ništa a oboje smo u RF.
June 2, 20204 yr 2 minutes ago, Jumanji said: Oce neko da mi odgovori za punoletstvo :( Nisam nista nasla na netu IIRC, kad je @gospa buba pitala, odgovor je bio 24. april.
June 2, 20204 yr IIRC, kad je [mention=135]gospa buba[/mention] pitala, odgovor je bio 24. april.Hvala ti.
June 3, 20204 yr IIRC, kad je [mention=135]gospa buba[/mention] pitala, odgovor je bio 24. april.jeste. nezgodan termin, polovina razreda koja se zatekla u maloletno stanju, podigla situaciju na vrlo lichni nivo. to ce mu se odraziti i na birachki proces sent from bubamoto
June 3, 20204 yr Kad su odlučili da može sa isteklom ličnom, promenili su da mogu i svi koji postaju puniletni do isteka roka za prijavu.Bar su pričali tako
June 3, 20204 yr Kad su odlučili da može sa isteklom ličnom, promenili su da mogu i svi koji postaju puniletni do isteka roka za prijavu. Bar su pričali takoNe prihvata prijavu, kaze podaci nisu tacni, kao i kod onih sa isteklim licnim. jeste. nezgodan termin, polovina razreda koja se zatekla u maloletno stanju, podigla situaciju na vrlo lichni nivo. to ce mu se odraziti i na birachki proces sent from bubamoto
June 3, 20204 yr [emoji38]ol: a sad svi u elektrodistribuciju!shto? raspada nam se elektroenergetski sistem? jel treba da imamo ono ppavo crveno odelo sa helankama ili moze u civilu? sent from bubamoto
June 3, 20204 yr 1 minute ago, gospa buba said: shto? raspada nam se elektroenergetski sistem? jel treba da imamo ono ppavo crveno odelo sa helankama ili moze u civilu? ne. nego sirotilja sve pare daje za struju, pa zato.