May 19, 20204 yr Kod zene gazdarica dodala razliku do redovne plate. Inače radi u apoteci i brutalno poginula od posla.
May 19, 20204 yr 12 minutes ago, Tinman said: Kod zene gazdarica dodala razliku do redovne plate. pa to je valjda i poenta mere, zar ne ? Da deo plate pokrije država, a ne poslodavac.
May 19, 20204 yr Omladincu koji prima porodicnu penziju uplaceno 100 eura danas na racun na koji se uplacuje porodicne penzija i koji glasi na majku. Nece da casti.
May 19, 20204 yr 27 minutes ago, Tinman said: Kod zene gazdarica dodala razliku do redovne plate. Inače radi u apoteci i brutalno poginula od posla. Dakle, apoteka je imala veci promet, zaposleni izlozeni riziku, guzvama, povecanom obimu posla i nisu zasluzili vise od redovne plate od novca koji uplacuje drzava. Kakva grabez. Nije da nisam ocekivao u vecini slucajeva, ali opet me nervira. Edited May 19, 20204 yr by Nesh
May 22, 20204 yr On 19.5.2020. at 11:59, Kelt said: Inače, Mozzart je svim radnicima isplatio minimalac od države, iako su najavljivali kako neće da se prijavljuju za mere™, šta li na to kaže Toma Mona Od jedne rodjake sin radi u Mocartu u Mitrovici ovde, kaze dobili po 35 000 ali morali da vrate 20, tako im je receno. Ako je istina, to je jako bijedno, uzasno.
May 22, 20204 yr 24 minutes ago, Zli Gli said: Od jedne rodjake sin radi u Mocartu u Mitrovici ovde, kaze dobili po 35 000 ali morali da vrate 20, tako im je receno. Ako je istina, to je jako bijedno, uzasno. Cekaj, na kraju su primili po 15000 mesecno za period kad zbog vise sile nisu radili, a drzava poslodavcu uplatila 35000? Kakva niskost. Dobro im to nisu isplatili kao bonus na online racunu za kladjenje.
May 23, 20204 yr Od jedne rodjake sin radi u Mocartu u Mitrovici ovde, kaze dobili po 35 000 ali morali da vrate 20, tako im je receno. Ako je istina, to je jako bijedno, uzasno.to je kod mnogog privatnika uobichajena praksa i u mirnodopsko doba.sent from bubamoto
May 23, 20204 yr Ja uvek sa nekim "originalnim" pitanjima i nedoumicama...Nigde nisam procitao nista o tome, nadam se da nece biti nekog nerazumnog roka da se novac sa novootvorenog namenskog racuna podigne. Valjda ce cekati i namernike koji nece pozuriti da uzmu novac dok traju ove guzve.
May 24, 20204 yr On 22.5.2020. at 12:37, Nesh said: Cekaj, na kraju su primili po 15000 mesecno za period kad zbog vise sile nisu radili, a drzava poslodavcu uplatila 35000? Kakva niskost. Dobro im to nisu isplatili kao bonus na online racunu za kladjenje. Ipak moja greska u vezi kladionice, nije Mocart nego Maxbet. Sto je zapravo mozda jos gore jer sam video reportazu na nekoj televiziji pre 2 ili 3 meseca gde je neki njihov predstavnik za stampu dao izjavu kako ce oni nece otpustati radnike i placace redovno plate, blabla...