Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

Moj takodje, prakticno sam se provezao bez zaustavljanja, malo kruzio okolo i nastavio dalje...

• Replies 1.9k
  • Views 167.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

On 13. 8. 2020. at 13:33, Milosh76 said:

Ocekivao sam neki slican scenario... moracu znaci da izmislim novu "oazu mira" u Srbiji.

Javor? Rudnik? Povlen?  Treba mi mir i tisina, inace cu nekoga ubiti i sa i bez navodnika :D

Ma Italija, korona je ionako prenaduvana glupost! :plz:

On 13. 8. 2020. at 16:28, Valkyrie said:
Cim bude moglo, odoh u Rim ili na Siciliju, bez zezanja.

Vidi ti što se ova osilila sada, sa antitelima :D.

Ja za koji dan odoh opet na svoju planinu, pa cca mesec dana.

Taljigam se do tamo letnji dan do podne, poslednjih 20 km se solidno uprašimo na makadamu, ali isplati se.

@Milosh76

ja da mogu da se svrckam kako hocu isla bih na Povlen ili Jadovnik ili na Kukavicu 

ne mora tim redom...samo nemam pojma kakvo je stanje sa smestajem..

Odlično.

Ako imaš šator.:Jova:

a jbga..zato je i guzva na planinama na kojima ima smestaja da se bira...pa ti vidi da li ces tamo gde svi idu da pizdis zbog guzve ili malo off the beaten track..

On 13. 8. 2020. at 10:08, ivy said:

meni se jako ide u Trebinje/Nevesinje/Mostar trougao ali da budem jedno dve-tri nedelje i da bas izgustiram..polako....

ili na Durmitor..

ali bice samo Zlatibor/Kopaonik dvougao :D

Idi u Trebinje, lepo mesto, imaju i plažu na reci. Moj prijatelj otišao juče, planira penjanje na Leotar i Vučji zub. Sa Vučjeg zuba možeš u oba naša orjenska doma u CG, nema teorije da te neko tu primeti, vodili smo prošle godine nekog pograničnog pandura tuda, čovek pao u depresiju kad je shvatio da je tu granicu nemoguće kontrolisati.

On 13. 8. 2020. at 13:33, Milosh76 said:

Ocekivao sam neki slican scenario... moracu znaci da izmislim novu "oazu mira" u Srbiji.

Javor? Rudnik? Povlen?  Treba mi mir i tisina, inace cu nekoga ubiti i sa i bez navodnika :D

Možeš u selo Debelo brdo ispod Povlena. Raj na zemlji.

Trebinje je sjajno

U Italiji trentuno samo 55 na intenzivnoj, najmanje dnevnih slilucajeva vec mesecima u zapadnoj evropi, tako da iz or I nije glup.

Ja u pokrajini Abruzzo vec skoro 20 dana. Prvi put, trazio sto manje turisticko podrucje i odusevljen sam. Pusticu neku reportazu u septembru ako koga interesuje.

nemojte mi sedati na muku za Trebinje..nije mi u zvezdama za ovo leto..

@Milosh76

ili mozes i na Vlasinsko jezero..tamo je veliko prostranstvo,sigurno ces naci kutak bez ljudi

On 13. 8. 2020. at 19:12, Anonymous said:

Možeš u selo Debelo brdo ispod Povlena. Raj na zemlji.
to je ono gde se povraca kolektivno na putu ka bajinoj bashti [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Ako ne znas da vozis... a i ako znas :D

@gospa buba

Da, kod onog spomenika. :laugh:

Edited by Anonymous

pa to. pun autobus dece baca pegle, jumior gleda i chudi se [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout