July 18, 20204 yr Kako ne, pa Zanzibar ostrvo.. Jos moze turkishom taman Edited July 18, 20204 yr by Tsai
July 18, 20204 yr 36 minutes ago, Lancia said: Oman je car: Jeste, zaljubio sam se u Oman kad sam gledao ovo:
July 18, 20204 yr Bez zezanja cudi me sto gotovo niko od ljudi ako vec nisu planirali more, ne razmatra BiH? Nije tako daleko ako se nesto nepredvidjeno desi, a to je prirodom daleko lepsa zemlja od Srbije. Edited July 18, 20204 yr by dillinger
July 18, 20204 yr 1 hour ago, Tsai said: Palau zvuci strava! Boškićev tata je već tamo. Da imam jedno 30.000 evara viška otišao bih pre nekoliko nedelja sa porodicom u Rogašku Slatinu i ne bih se vraćao do oktobra. Čak ni Barbados nije loša ideja. Ne znam koliki su troškovi života tamo. Samo možda u jednom trenutku ukinu rad od kuće, a onda se valja nekako vratiti.
July 18, 20204 yr 1 hour ago, ToniAdams said: Jel ima more tarzanija? Ne samo more, nego su uvezli i lek protiv korone
July 18, 20204 yr 13 hours ago, vladavsnarod said: Ima da se probere... Ček, kako Meksiko na listi, a USA nije? Za oba nam treba turistička viza, a za USA ništa više - moja tašta najopuštenije prošla granicu posle leta BEG-JFK pre 5 dana, nikakvi testovi, potvrde itd.