Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

9 minutes ago, 3opge said:

super, zemlja koja je u vrhu po smrtnoci moze.

ali trenutno je veća šansa da na zaraženog nabasaš u Srbiji nego u UK, ako se gleda koliko se radi testova i koji je % pozitivnih testova

• Replies 1.9k
  • Views 167k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

• Author

Pobeda...dok mi budemo sutra kuckali postove a napolju lila kiša, naš čovek će se brčkati u moru.

Ne letuje lep već uporan.

dobro, skoro pa migranti, zene, nejach, sunce, granica, sve je tu. boze idioti.

I onda Mile ne zna kako funkcionise EU...ej bre, jednog dana kad Mile™ udje u EU, napravice od te iste EU mali Ćićevac..zato sto mu se moze i zato sto tako prolazi. 

Ume Mile™ sa ljudima™.

svaka cast nasem predsedniku

3,2,1...

ekskluzivno: vucic nazvao grcku i zamolio nase prijatelje grke da puste namucen narod sa granicnih prelaza

4 hours ago, Anonymous said:

Meni ovde nešto izmiče: što ne priznaju da su ispali budale, okrenu se i vrate se nazad kako su i došli?

-1

Ja budala izgubio iz vida da imamo posla sa Grcima, koji su još grđi od nas. Našla rupa zakrpu.

Edited by Anonymous

Tamo daleko, daleko od mora

Tamo je kolona kola, tamo sam ostao ja

Tamo daleko, gde cveta limun žut 

Tamo je Miletu™ zatvoren bio put

Od otadžbine daleko, na Tasos kretoh ja

Al Grci spustiše rampu, jeb'la ih Korona

Sad moraš par trijumfalnih strofa o mupu, mipu i konzulu Milanu & izvojevanom prodoru svih Srba srpske Srbije na Halkidiki. :happy:

Sad je potpuno jasno da je u svesti Srba Halkidiki srpska teritorija :D.

Kakvo Kosovo, Halkidiki ne sme pasti :evilsmile:

11 hours ago, Joe D said:

ja ne letujem tamo od kad su nam zvizdali 95., videlo se tad kakvi su nam prijatelji :fantom: 

ste se ne bi ni slucajno desilo u obrnutom slucaju :D

Kao i 1918, prvo je probijen Solunski front :)

13 hours ago, InvisibleLight said:

Mislis da nas nece banovati zbog trocifrenih realnih brojeva inficiranih krajem juna?

Il ce nam dati al opet s friskim testom

11 hours ago, Shitgenstein said:

Po (kako domaćim, tako i stranim) vestima je bilo da će moći iz Srbije da se ide u Grčku od 15. juna, nije baš da su ti ljudi krenuli skroz na slepo.

Negde pre 15. maja je EU produzila zabranu turistickih ulazaka ne-EU gradjana do 15. juna, a juce su produzili do 1. jula, i opet akko zemlja iz koje putnici dolaze ima zeleno svetlo od RKI (= broj zarazenih ispunjava zeljenu projekciju). Tako da covek ni dalje ne moze nista da planira, jer em ne zna kako ce ici sa sirenjem virusa, em ne zna da nece EU produziti jos za koji dan, nedelju itd.

Ovi ljudi su ocigledno planirali putovanja po stanju pre 15. juna i uzeli taj datum zdravo za gotovo, sto je totalna ludost. Ne treba trositi reci.

Edited by I*m with the pilots

Background Picker
Customize Layout