June 15, 20204 yr 9 minutes ago, 3opge said: super, zemlja koja je u vrhu po smrtnoci moze. ali trenutno je veća šansa da na zaraženog nabasaš u Srbiji nego u UK, ako se gleda koliko se radi testova i koji je % pozitivnih testova
June 15, 20204 yr https://nova.rs/drustvo/grcka-ipak-otovorila-granice-srpski-turisti-pusteni/?ref=fbnova
June 15, 20204 yr Author Pobeda...dok mi budemo sutra kuckali postove a napolju lila kiša, naš čovek će se brčkati u moru. Ne letuje lep već uporan.
June 15, 20204 yr 12 minutes ago, Mark Rothko said: https://nova.rs/drustvo/grcka-ipak-otovorila-granice-srpski-turisti-pusteni/?ref=fbnova I posle neko otvori topik s nazivom "Srbin pobedijo" kao ironicnim.
June 15, 20204 yr I onda Mile ne zna kako funkcionise EU...ej bre, jednog dana kad Mile™ udje u EU, napravice od te iste EU mali Ćićevac..zato sto mu se moze i zato sto tako prolazi. Ume Mile™ sa ljudima™.
June 15, 20204 yr 3,2,1... ekskluzivno: vucic nazvao grcku i zamolio nase prijatelje grke da puste namucen narod sa granicnih prelaza
June 15, 20204 yr 4 hours ago, Anonymous said: Meni ovde nešto izmiče: što ne priznaju da su ispali budale, okrenu se i vrate se nazad kako su i došli? -1 Ja budala izgubio iz vida da imamo posla sa Grcima, koji su još grđi od nas. Našla rupa zakrpu. Edited June 15, 20204 yr by Anonymous
June 16, 20204 yr Tamo daleko, daleko od mora Tamo je kolona kola, tamo sam ostao ja Tamo daleko, gde cveta limun žut Tamo je Miletu™ zatvoren bio put Od otadžbine daleko, na Tasos kretoh ja Al Grci spustiše rampu, jeb'la ih Korona
June 16, 20204 yr Sad moraš par trijumfalnih strofa o mupu, mipu i konzulu Milanu & izvojevanom prodoru svih Srba srpske Srbije na Halkidiki.
June 16, 20204 yr Sad je potpuno jasno da je u svesti Srba Halkidiki srpska teritorija . Kakvo Kosovo, Halkidiki ne sme pasti
June 16, 20204 yr 11 hours ago, Joe D said: ja ne letujem tamo od kad su nam zvizdali 95., videlo se tad kakvi su nam prijatelji ste se ne bi ni slucajno desilo u obrnutom slucaju
June 16, 20204 yr 13 hours ago, InvisibleLight said: Mislis da nas nece banovati zbog trocifrenih realnih brojeva inficiranih krajem juna? Il ce nam dati al opet s friskim testom 11 hours ago, Shitgenstein said: Po (kako domaćim, tako i stranim) vestima je bilo da će moći iz Srbije da se ide u Grčku od 15. juna, nije baš da su ti ljudi krenuli skroz na slepo. Negde pre 15. maja je EU produzila zabranu turistickih ulazaka ne-EU gradjana do 15. juna, a juce su produzili do 1. jula, i opet akko zemlja iz koje putnici dolaze ima zeleno svetlo od RKI (= broj zarazenih ispunjava zeljenu projekciju). Tako da covek ni dalje ne moze nista da planira, jer em ne zna kako ce ici sa sirenjem virusa, em ne zna da nece EU produziti jos za koji dan, nedelju itd. Ovi ljudi su ocigledno planirali putovanja po stanju pre 15. juna i uzeli taj datum zdravo za gotovo, sto je totalna ludost. Ne treba trositi reci. Edited June 16, 20204 yr by I*m with the pilots