pbg12345 Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 pre ce biti bratanac po prezimenu ali nije to bitno vidi se da je u pitanju inteligentan i obrazovan covek
napadaj Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Znam neku njegovu pomoćnicu, sekretaricu, aktivistkinju, šta li je već. Starleta u pokušaju, ne sećam se kako se zove.
Tihajeza Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Nije mi jasno da li se Zrenjaninci kupaju ovom vodom? Uđeš u kupatilo da se istuširaš i izlazi ovo iz tuša? (a bilo je i onih skroz braon blatnjavih) Šta se radi tada? Kako okupaš bebu? Kupi se balon od 5l Rose?
Reaktor Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 ja kuvam kafu s tom vodom, odlična je. ova iz balona je krš
sherman Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 nije ni cudo sto pola vas deluje konstatno uradjeno vidi se da su momci iz eve braun odrasli na ovoj vodi
Reaktor Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 4 minutes ago, sherman said: nije ni cudo sto pola vas deluje konstatno uradjeno vidi se da su momci iz eve braun odrasli na ovoj vodi ne znam kakva je bečejska, ali ova naša kida
sherman Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 becej beckerek isti kurac treba da se ogranizujete i napravite brend od ove vase vode. ovo deluje na ivici rakije, ima sigurno par gradi
Reaktor Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 u pregovorima smo sa nekoliko proizvođača đubriva
theanswer Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 2 hours ago, Tihajeza said: Nije mi jasno da li se Zrenjaninci kupaju ovom vodom? Ne brate kupam se nekom izmišljenom vodom koja ne teče iz slavine
Recommended Posts