Jump to content

psiholoske posledice pandemije

Featured Replies

• Replies 504
  • Views 45.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Ljudi, kako ste?      Ja se ovih dana jedva nosim sa feribotima loših vesti iz bližeg i daljeg okruženja, sa gomilom glupih smrti, još glupljih trombova, tromboza, respiratora, embolija

• Ja sam se sažeo na uži krug porodice. Jbg, ne mogu drugačije. Trudim se da svaki slobodni minut provedemo zajedno, borimo se i smejemo zajedno uprkos ukupnom ludilu oko nas. Borimo se i sa j

• Draga Alfa, veoma mi je žao što te tvoji opravdani strahovi parališu. Ali znaj da nisi sama - svi smo mi na ovaj ili na onaj način prsli tokom protekle godine. Ja sam npr. hodajuća hipohondrija, i iak

Posted Images

:thumbsup:

e

onaj fb link im ne radi

Edited by kud u maglu Simoviću

• Author
4 hours ago, ZerrorR said:

@betty koliko ti je naših uradilo anketu? Ako znaš? 

ne znam jos, ali dace mi u nekom trenutku - nadam se uskoro - click count po danima i podelice prema izvorima, ali nisam sigurna koliko je podela precizna. mislim da cemo mozda moci odokativno da zakljucimo, javicu kad se bude znalo.

• Author

hvala neshe i bogoce

popunio

generalno me jako rastuzuje i plasi vecinsko odsustvo bilo kakve brige o mentalnom stanju 99% ljudi na planeti koji ce preziveti ovo

popunio

generalno me jako rastuzuje i plasi vecinsko odsustvo bilo kakve brige o mentalnom stanju 99% ljudi na planeti koji ce preziveti ovo
zato shto je ovo za pojedinca krajnje neopipljiva i besciljna akcija, koju svakog dana mora teorijski da podupire ispochetka, ako nema druge vece probleme. a i ako ima. samo se krune slojevi komfora, shta je ko navikao, videcemo koje su granice, vrshi se planetarni pritisak na kreativnost, planetarni pritisak da se nemaju mentlna stanja, nego veselo i duhovito, a ispod svega bukti zal poslodavca shto ne moze da nam dotera kucama da neshto motamo i lemimo.

sa druge strane je zavera reptilian nation.

a izmedju jebiga.

sent from bubamoto

7 minutes ago, gospa buba said:

a izmedju jebiga.

:D

a nije ni da je rat. da su amerikanci ratovali kod svoje kuce, posttraumatski stres nikad ne bi bio otkriven :s_w:

sent from bubamoto

cinizam u 2 ujutro 

:ohmy:

shta cu. zanemari. danas bash nisam unsure.gif

svi cemo dobiti jedno lepo mozesh ti to, i kraljevic i prosjak. i onda shta ko moze.

sent from bubamoto

ma stos mene tice cinizam je zdrav nacin suocavanja sa zivotom. cesto ga praktikujem i postujem kod drugih.

• Author

metodom guesstimacije, jedno 200 upitnika je popunjeno od strane forumasa :thumbup:

Probaj da okačiš i na reddit.com/r/serbia, benchmark forum, u razne studentske grupe na FB... Ne znam koliko još fali do 1k.

• Author

hvala na predlozima. koleginica je isto prosirila vest o anketi nakon ove prve forum/fb ture, cekam sad da nam jave koliko je bilo popunjenih ukupno. verovatno nece javiti danas jer su im jos uvek uskrsnji praznici, ali nadam se uskoro.

da se prijavim nadležnom telu. prvi dan. malo sporiji od većine :sad:

Background Picker
Customize Layout