April 16, 20205 yr 10 minutes ago, vememah said: https://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:859723-I-pored-strogih-zabrana-Vise-od-70-vernika-u-Sabornoj-crkvi-u-Pozarevcu-pricestili-se-istom-kasikom-FOTO ja bih lepo dovela policiju ispred crkve i autobuse idete da se pričestite, ok može, ali sada u morovićtm Edited April 16, 20205 yr by dùda
April 16, 20205 yr Just now, ultra plasticni said: Najveci kreteni ovde je država kreten jer, kretena ima svugde, a samo kod kretenske države, to se ne sankcioniše, jer znamo, izbori i potreba da se ima 60+ % glasova a već sam napisala jedino ispravno bi bilo pričest >>>>>>>>>>> murija>>>>>>>>>>>>autobus >>>>>>>>>>>>> morovićtm pa da ga vidim ko bi išao da se pričesti
April 16, 20205 yr Korona će biti i proći, ali male patke i mjerenje istih će ostati, toga će biti dok je svijeta i vijeka, a mora se znati čija je zadnja. Stvarno bi trebalo ih pustiti da na Ušću odrade jednu masovnu liturgiju, zbijeni, sa sve jednom kašičicom, i onda ih ograditi da ne mrdaju jedno 20 dana, pa da vidimo ko je u pravu. Možda su zaista oni u pravu, možda ih bog štiti.
April 16, 20205 yr 9 minutes ago, dùda said: ovde je država kreten jer, kretena ima svugde, a samo kod kretenske države, to se ne sankcioniše, +1 Grci zabranili, mi nismo.
April 16, 20205 yr Ceo srboslavni internet citira i deli nekog popu iz Gruzije, iako bi se velika vecina namucila da nadje Gruziju na karti i naposletku odustala od potrage.
April 16, 20205 yr Just now, Malvo said: Ceo srboslavni internet citira i deli nekog popu iz Gruzije, iako bi se velika vecina namucila da nadje Gruziju na karti i naposletku odustala od potrage. šta kaže popa ?
April 16, 20205 yr Ma "citira", htedoh da kazem seruje fotografiju. Popa jedva na nogama, dosao da sluzi liturgiju, ne boji se korone. A verovatno i kaze nesto, ali ne dobacuje taj deo interneta do reci. Nase racionalne pope, buntovnici nastrojene, pitaju zasto moze Lidl u tanjir, a ne mogu Bog i kasika. Edited April 16, 20205 yr by Malvo
April 16, 20205 yr On 15.4.2020. at 15:39, maharaja said: Meni se čini da u SPC već mnooooogo decenija postoje samo dve struje. To je tačno i opštepoznato- jedna struja je deep state struja, po manastirima učključujući kosovske je to posebno izraženo. Druga su ovi stvarni monasi a kolo vode prvi, koji obezbeđuju novac. Trpe se međusobno.
April 16, 20205 yr Mali off, ali vrlo mi je interesantan slucaj Save Janjica, koji pojavom i delanjem odudara od svojih kolega, cak i uzimajuci u obzir da je monah, a ne obican popa. Ocigledno je vrlo proracunat i dela koliko i besedi, ali mi nije jasno ko stoji iza njega.
April 16, 20205 yr 2 hours ago, Malvo said: Ma "citira", htedoh da kazem seruje fotografiju. Popa jedva na nogama, dosao da sluzi liturgiju, ne boji se korone. A verovatno i kaze nesto, ali ne dobacuje taj deo interneta do reci. Nase racionalne pope, buntovnici nastrojene, pitaju zasto moze Lidl u tanjir, a ne mogu Bog i kasika. Kao ne šeruju Grigorija, koji kaze da se treba čuvati i ne kušati volju božiju? I da su njegove crkve zatvorene, jer je tako najbolje... Mafijaš™ je opet najnormalniji...
April 16, 20205 yr zar nije u srbiji zabranjeno pricesce ? ovde (makedonija) nije uopste zabranjeno ... netko se dosetio, pa rekao ... ugostitelji da registruju objekte kao crkve pa nek i oni rade
April 16, 20205 yr Nije jer je to miješanje države u crkvena pitanja a onda se SPC poziva na sekularnost države. Zato i idu na opštu zabranu kretanja