Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Zajeb, to je rekla Marija Karan

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Ona beše sa Vučelinim sinom?

Vučela je, reče neko, skinut sa respiratora.

kakva steta za vucelica. mogao je da nas sve oslobodi prisustva. 

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije priključen je tokom dana na invazivni respirator, usled pogoršanja zdravstvenog stanja, navode izvori Nova.rs iz Patrijaršije Srpske pravoslavne crkve.

“Njegovo zdravstveno stanje se u međuvremenu pogrošalo usled upale pluća. Ipak, mi verujemo da je mitropolit jak i da će prevazići to što ga ja zadesilo. Mislima smo sa njim i molimo se za njega”, navodi naš sagovornik iz Srpske pravoslavne crkve.

Mitropolit Amfilohije Radović umro je večeras u 83. godini od posledica koronavirusa u Podgorici.

10 minutes ago, Milosh76 said:

Mitropolit Amfilohije Radović umro je večeras u 83. godini od posledica koronavirusa u Podgorici.

Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije stabilnog je zdravstvenog stanja, saopšteno je "Vijestima" iz Mitropolije crnogorsko primorske.

Oni su kazali da su konstantno na vezi sa doktor Jelenom Borovinić Bojović i da su zapanjeni glasinama da je mitropolit preminuo.

Pojasnili su da je stanje mitropolita jutros bilo pogoršano, ali da se nakon toga stabilizovalo.

vaskrso!!

7 hours ago, Tsai said:

vaskrso!!

Ode ipak

2 minutes ago, InvisibleLight said:

Ode ipak

Gde?

Ma nek ide gde mu duša želi

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

7 hours ago, Tsai said:

vaskrso!!

Moša, ipak se upokojio...

a da ipak spremi neko glogov kolac, za svaki slucaj?

od kada sam čula (potvrđenu) vest, meni pred oči sve iskrsava jedan drugi odar i jedan govor, koji me i dan-danas užasava

+1

Pozdravio ga Z Djindjic ...iz raja, nece se tamo sresti :sleep:

Background Picker
Customize Layout