October 27, 20204 yr Ja za pola ovih individua što se na ovom topicu spominju, nikad čula nisam . Jel' treba da se smatram neobrazovanom ?
October 27, 20204 yr 1 minute ago, dùda said: Ja za pola ovih individua što se na ovom topicu spominju, nikad čula nisam . Jel' treba da se smatram neobrazovanom ? Ne znaš ko je Fifin Infantino? Peti hobit iz LOTR koji je ispao u finalnoj verziji knjige.
October 27, 20204 yr 14 minutes ago, copkillah said: Ne znaš ko je Fifin Infantino? Peti hobit iz LOTR koji je ispao u finalnoj verziji knjige. Fifin, brat od malog Pipina? on je valjda veci deo knjige gundjao sto ima bezobrazno manji honorar od brata mu i stalno zaboravljao lajne, pa su ga najurili
October 27, 20204 yr 39 minutes ago, dùda said: Ja za pola ovih individua što se na ovom topicu spominju, nikad čula nisam . Jel' treba da se smatram neobrazovanom ? Predsednik FIFA Infantino je zarazen koronom http://rs.n1info.com/Sport-Klub/Fudbal/a665424/FIFA-Infantino-zarazen-koronavirusom.html
October 27, 20204 yr 5 minutes ago, gospa buba said: ja pola mislim da su izmislili za potrene zapleta i komedije sent from bubamoto Tako je gospo, pola njih bez simptoma...Kakav je to virus i kakvi su to uopšte verodostojni testovi još od početka godine kad se i dalje slabo zna kakav je virus
October 27, 20204 yr Dijego Armando Maradona sumnja da je zaražen koronavirusom i nalazi se u samoizolaciji. Edited October 27, 20204 yr by Milosh76
October 28, 20204 yr Direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti u Beogradu Goran Stevanović oboleo je od korona virusa i nalazi se u izolaciji
October 28, 20204 yr Pa Nestor čak umro od korone, al nije imao vremena da odleži tako da je smrt proveo radno...
October 28, 20204 yr Nju je napalo zbog one sjajne izjave za email adresuSent from my SM-G973F using Tapatalk