Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Mislim da je u svom prajmu bio najbolji centar lige posle Bajnama i Hauarda.

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

2 hours ago, Caligula said:

Bila je i teorija zavere medju srbljem da se "ne umire od korone no od respiratora" ...

kako se hvatas za svaku rec, jbote...

1 hour ago, mraki said:

Za vas što guglate, da pomognem malo. Lik je inače kum Darka Šarića i poznatiji je po investicijama pranju mafijaškog novca nego po sportskim dostignućima.

Naročito na Zlatiboru. Tamo je jedan od " jačih investitora". 

1 hour ago, Misko said:

kako se hvatas za svaku rec, jbote...

To mi je rekla moja kuma a i procitao sam nekoliko puta po mrezama, nisi valjda i ti to pisao

Jesam, provalio si me:fantom:..aman, covece, hocu da kazem da  je respirator na pocetku pogresno i koriscen, metodi  lecenja su  svakako bili grublji i losiji nego sada, jer je bolest bila totalna nepoznanica..da se npr covek koji se u Nisu digao sa respiratora sa tri bajpasa zarazio koronom u martu, verovatno bi na respiratoru capnuo dok kazes keks..

Edited by Misko

Pa onda nisi to pisao

zaista nisam mislio na tebe.

Ja i nisam na mrezama, niti citam sta sve lupetaju tamo..mreze nista bolje od medija nisu, isti kurac,drugo pakovanje..

klasicni kau boj, ne zna al Zna

33 minutes ago, ToniAdams said:

klasicni kau boj, ne zna al Zna

oba vesti se

vrati se stranu unazad pa citaj sta je pisano

fakat samo teško neobavešten čovek može tvrditi da je Peka bio neki košarkaški dunster. čovek je na svojoj poziciji bio sami evropski vrh.

• Author

Njemu je malo falilo da igra na All-Star utakmici. da je igrao u istočnoj konferenciji verovatno bi i igrao. Za ove što googlaju: pričamo o top25 igrača sveta.

Kući je od košarke doneo ~40ak miliona dolara, koji su čisti kao suza.  Da ne ispadne da je baš sve zaradio dilovanjem narkotika.

Basket, kao ni bilo koji drugi sport uostalom, ne pratim sigurno preko 10 godina licno, tako da, stvarno ne znam, coveku svakako zelim sto i svima..

Sjajan igrač, ali lično sam prisustvao nekoj teškoj šabaneriji dok je imao tipa 20 godina, kad je uzeo prvu lovu od Partizana, plus je neki moj rođak bio njegov telohranitelj, naslušao sam se baš gadosti.

Opet, čitam i da je bio nešto u KSS, to mi je baš bio wtf momenat ako je tačno

Tottijev stari, Enzo preminuo u 76. godini

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Kristijano Ronaldo

Background Picker
Customize Layout