October 9, 20204 yr Naslovi kazu, stanje stabilno..brate, ako je Tramp prebegao, moze da prebegne i Vucela..i zelim mu to..i cuzu posle oporavka..jbg, ne zelim smrt nikome, takav sam..
October 9, 20204 yr 4 minutes ago, Misko said: jbg, ne zelim smrt nikome, takav sam.. +1 čisto da ne bude pogrešnog čitanja mog prethodnog posta.
October 9, 20204 yr Jbg, loš sam čovek Jer on ćuzu videti neće, a verujem da ima najbolji medicinski tretman koji se može dobiti u Srbistanu. Za razliku od običnog građanina ove zemlje. I izvući će se, i neće otići još iz Partizana.
October 9, 20204 yr ide na bolje. Kažu da je mentalno vrh, a fizički manje više, ali "stabilno". Kažu da ga vadi što ima dobru saturaciju. kažu meni pa ja vama...
October 10, 20204 yr Pa ako je na respiratoru tesko da moze da mumla viceve i mudre pouke. Ne znam kako moze da bude "vrh". Inace nemam odnos prema njegovom umiranju, danas je pobijeno na stotine neduznih junadi e da bi mi punili stomake, vise mi je njih zao realno. Zapravo samo njih mi je i zao.
October 10, 20204 yr Nikola Peković je u teškom stanju, navodno. Edited October 10, 20204 yr by napadaj
October 10, 20204 yr 1 minute ago, gospa buba said: ko je to? sent from bubamoto Bivši košarkaš.Stena od 150 kilograma mišića(bar je bio do skoro). Edited October 10, 20204 yr by Milošica
October 10, 20204 yr Sad ga izguglao. Majko mila. Drzim mu fige. Kakva je ovo bestija, prodje kroz deda Trampa kao kroz svajcarski sir a obara ovakve primerke sto puta sam vec rekao, lutrija je ovo, zato je tako opasan. Edited October 10, 20204 yr by Caligula