Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Naslovi kazu, stanje stabilno..brate, ako je Tramp prebegao, moze da prebegne  i Vucela..i zelim mu to..i cuzu posle oporavka..jbg, ne zelim smrt nikome, takav sam..

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Samo da ode iz Partizana već jednom, a nek ozdravi što pre.

4 minutes ago, Misko said:

jbg, ne zelim smrt nikome, takav sam..

+1

čisto da ne bude pogrešnog čitanja mog prethodnog posta.

Jbg, loš sam čovek 

Jer on ćuzu videti neće, a verujem da ima najbolji medicinski tretman koji se može dobiti u Srbistanu. Za razliku od običnog građanina ove zemlje.

I izvući će se, i neće otići još iz Partizana.

ne gubi nadu, na respiratoru je.

A otac Amfilohije, zna li se kako je u stvari?

ide na bolje.

Kažu da je mentalno vrh, a fizički manje više, ali "stabilno". Kažu da ga vadi što ima dobru saturaciju.

kažu meni pa ja vama...

Pa ako je na respiratoru tesko da moze da mumla viceve i mudre pouke.

Ne znam kako moze da bude "vrh". Inace nemam odnos prema njegovom umiranju, danas je pobijeno na stotine neduznih junadi e da bi mi punili stomake, vise mi je njih zao realno. Zapravo samo njih mi je i zao.

Nikola Peković je u teškom stanju, navodno.

Edited by napadaj

.

Edited by Milošica

au jebote

ko je to?

sent from bubamoto

1 minute ago, gospa buba said:

ko je to?

sent from bubamoto

Bivši košarkaš.Stena od 150 kilograma mišića(bar je bio do skoro).

Edited by Milošica

doslovce jedan od najsnaznijih ljudi koji su hodali ovom planetom ikada

Sad ga izguglao.

Majko mila. Drzim mu fige.

Kakva je ovo bestija, prodje kroz deda Trampa kao kroz svajcarski sir a obara ovakve primerke :isuse: sto puta sam vec rekao, lutrija je ovo, zato je tako opasan.

Edited by Caligula

Background Picker
Customize Layout