Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Solana je mrtav. Solana osaje mrtav.

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

56 minutes ago, gospa buba said:

kakav solana, zar on nije umreo ihahaj?

sent from bubamoto

pa i jeste al dugorocno

3 hours ago, Joe D said:

cerka peterson je dosta teska dijabola.

dok je cale bistar i moralan tip :lolol:

Ja nikad cuo za tog lika, po cemu je poznat?

1 hour ago, Joe D said:

mozda si ga zamenila sa ricardom holbrukom.

kod mene je vrlo moguće taj slučaj :dry:

kod mene je vrlo moguće taj slučaj :dry:

kod mene nije. ja sam bila odluchna [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Mislim da je krepo i robin kuk, uk mfa u doba bombardovanja... možda je on nekome prezupčio na solanu u varljivim hodnicima sjećanja... :fantom:

(ne od korone, davno zakovrno)

Mislim da je krepo i robin kuk, uk mfa u doba bombardovanja... možda je on nekome prezupčio na solanu u varljivim hodnicima sjećanja... :fantom:

(ne od korone, davno zakovrno)

Juce, tacno 15 godina.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ili permutacija sa Butros Butros Galijem, umro 2016.

5 hours ago, djeneralche said:

Ja nikad cuo za tog lika, po cemu je poznat?

Jastozima ;)

Čovek je klinički psiholog iz Kanade, postao je poznat kad se usprotivio nekoj uredbi kanadske provincijske vlade o korišćenju ličnih zamenica. Posle toga je jako lepo kapitalizovao svoj uspeh preko Youtube kanala, Patreona, knjiga koje je objavio, predavanja koja naplaćuje... alt rightovci ga simpatišu a on kategorički tvrdi da nema nikakve veze s njima. Izuzetno je antilevičarski nastrojen. Kad ga slušaš, sve što priča ima smisla. Kad uđeš malo u dubinu vidiš da je prilično plitak odnosno meša se u masu tema o kojima nema pojma a uspešno se prodaje kao ekspert. Njegova TV debata s Žižekom bila je najgledaniji događaj tog tipa u istoriji modernog broadcastinga.

BREAKING: CSKA Moscow coach Dimitris Itoudis tests positive for coronavirus

Bila je vest da je Solana umro.

11 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

nije :(

solana je umro i zdravo. necu vishe da se raspravljam.

sent from bubamoto

i kakvo je to uopšte prezime :lol:

Background Picker
Customize Layout