Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

On 21. 11. 2021. at 4:38, Rowanoke said:

Rutinski pregledi su otkazani zbog korone. Tako ako je seselj preziveo rak Jetre ovo bi i ona, barem bi joj se zivot produzio. 

Mozda da , a mozda i ne. Nema smisla licitirati tim stvarima. Nije sve vezano za koronu.

• Replies 3k
  • Views 359.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

On 21. 11. 2021. at 8:05, Lezilebovich said:

Mozda da , a mozda i ne. Nema smisla licitirati tim stvarima. Nije sve vezano za koronu.

Pokusaj da zakazes kolenoskopiju ako si 50up. 

Pa nam kazi kako ide. De facto nam je sistem zakrcen ovim, jbt pa ona Anti vakserka Jovana govori da ide da radi u Batajnicu. Uopste nije smesan virus, dugotrajne i dugorocne posledice na zdravlje i sistem. 

Jer deca i trudnice ne umiru pa su ECMO aparati slobodni za dede od 80 godina. :fur:

Mrkonjić je intubiran, na respiratoru, u veštačkoj komi, priključen i na ECMO aparat, poznat i kao veštačka pluća, pomoću koga se srce i pluća takoreći odmaraju, stavljaju "na odmor" i organizam održava u životu.

blic.rs/sudbine/milutin-mrkonjic-prikljucen-na-vestacka-pluca-zbog-teskog-stanja-politicar-u/zp6k27x

Edited by vememah

Zar Mrkonjic ima koronu?

On 24. 11. 2021. at 14:18, Milosh76 said:
Zar Mrkonjic ima koronu?
Pa i da nije imao, sad je ima

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Popular Post

Preskočili smo vest da je Ršum (vax) pobedio koronu, bar nešto dobro...

A jel mrka vakcinisan ?

Brajan Adam potvrdio da je pozitivan na koronu, drugi put u mesec dana.

Edited by Milosh76

kanada je morala da se izvini zbog brajana adamsa odavno.

Posto nemamo temu "zarazeni kriminalci" moze i ovde

Kristijan Golubović otkrio je da je pozitivan na koronavirus

- Jako sam loše, krvario sam iz ušiju, sinusa, pred zapaljenjem pluća sam. Evo me kod kuće u karantinu sam. Za pet dana opet idem na rengen. Jako se loše osećam - rekao je Kristijan.

Čuj krvario iz ušiju :blink: 

To još ne čuh

On 26. 11. 2021. at 17:32, dùda said:

Čuj krvario iz ušiju :blink: 

To još ne čuh

Takve simptome imaju samo hiper mega ultra heroji asfalta..i to samo Bg varijanta.

Kao Radosav Djeknin..koji je oboleo od neke bolesti od koje samo veliki junaci obolevaju.

Umro Mrkonjić

ok tip bio mrka

jbg

Background Picker
Customize Layout