Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

:(

Nije Korona.

1 hour ago, Milošica said:

Nije Korona.

Nisi cuo kako su onkoloski propatili zbog korone?

6 minutes ago, Rowanoke said:

Nisi cuo kako su onkoloski propatili zbog korone?

Naravno da jesam.

45 minutes ago, Milošica said:

Naravno da jesam.

Top 3 smo zemlje po smrti onko

to nije tako jednostrana priča. više je prikaz stanja u zdravstvu, pošto po broju novootkrivenih onkoloških bolesnika smo u sredini među eveopskim zemljama

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

to nije tako jednostrana priča. više je prikaz stanja u zdravstvu, pošto po broju novootkrivenih onkoloških bolesnika smo u sredini među eveopskim zemljama

Zar ne mislis da je korona ovo sve amplificira do ocaja??

naravno da da, al ne samo onkološke pacijente već i sve ostale. bukvalno sve

kolega je morao da operiše kilu, nije mogao u “državnoj” bolnici

dobar dan, dobar dan 150k dinara

sad, masa tih drugih nije ni u mogućnosti da uradi operaciju u privatnoj bolnici, ne zbog finansija

obaška što nema leka za rak pankreasa

šta si time hteo da kažeš

To je, po medijima, bolest od koje je umrla Merima Njegomir. Kolilo znam smrtnost od raka pankreasa je jako velika (ako se otkrije rano i ako ima sreće možda se može operisati). Kod nas se nedovoljno radi na preventivnim pregledima, kojim bi ovakvi oblici raka možda mogli biti otkriveni u najranijoj fazi kada još ima šanse za izlečenje.

Bojim se da bi u ovom bilo slično i bez korone i haosa u zdravstvu koji je ona napravila, to sam hteo da kažem.

+1

ne znam zbog čega se uopšte o njoj piše na ovom topiku

9 hours ago, Frile said:

To je, po medijima, bolest od koje je umrla Merima Njegomir. Kolilo znam smrtnost od raka pankreasa je jako velika (ako se otkrije rano i ako ima sreće možda se može operisati). Kod nas se nedovoljno radi na preventivnim pregledima, kojim bi ovakvi oblici raka možda mogli biti otkriveni u najranijoj fazi kada još ima šanse za izlečenje.

Bojim se da bi u ovom bilo slično i bez korone i haosa u zdravstvu koji je ona napravila, to sam hteo da kažem.

Rutinski pregledi su otkazani zbog korone. Tako ako je seselj preziveo rak Jetre ovo bi i ona, barem bi joj se zivot produzio. 

Background Picker
Customize Layout