November 20, 20213 yr 1 hour ago, Milošica said: Nije Korona. Nisi cuo kako su onkoloski propatili zbog korone?
November 20, 20213 yr https://rs.n1info.com/zdravlje/kampanja-nema-cekanja-onkoloski-pacijenti-postali-tihe-zrtve-koronavirusa/?fbclid=IwAR29vbX5ZIuCzHv6w39Yr9VnUqxiCzxIuZGs0Yinm3rvzmoP1PvmCQ7fHCM @Milošica
November 20, 20213 yr 6 minutes ago, Rowanoke said: Nisi cuo kako su onkoloski propatili zbog korone? Naravno da jesam.
November 20, 20213 yr 45 minutes ago, Milošica said: Naravno da jesam. Top 3 smo zemlje po smrti onko
November 20, 20213 yr to nije tako jednostrana priča. više je prikaz stanja u zdravstvu, pošto po broju novootkrivenih onkoloških bolesnika smo u sredini među eveopskim zemljama
November 20, 20213 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: to nije tako jednostrana priča. više je prikaz stanja u zdravstvu, pošto po broju novootkrivenih onkoloških bolesnika smo u sredini među eveopskim zemljama Zar ne mislis da je korona ovo sve amplificira do ocaja??
November 20, 20213 yr naravno da da, al ne samo onkološke pacijente već i sve ostale. bukvalno sve kolega je morao da operiše kilu, nije mogao u “državnoj” bolnici dobar dan, dobar dan 150k dinara sad, masa tih drugih nije ni u mogućnosti da uradi operaciju u privatnoj bolnici, ne zbog finansija
November 20, 20213 yr To je, po medijima, bolest od koje je umrla Merima Njegomir. Kolilo znam smrtnost od raka pankreasa je jako velika (ako se otkrije rano i ako ima sreće možda se može operisati). Kod nas se nedovoljno radi na preventivnim pregledima, kojim bi ovakvi oblici raka možda mogli biti otkriveni u najranijoj fazi kada još ima šanse za izlečenje. Bojim se da bi u ovom bilo slično i bez korone i haosa u zdravstvu koji je ona napravila, to sam hteo da kažem.
November 21, 20213 yr 9 hours ago, Frile said: To je, po medijima, bolest od koje je umrla Merima Njegomir. Kolilo znam smrtnost od raka pankreasa je jako velika (ako se otkrije rano i ako ima sreće možda se može operisati). Kod nas se nedovoljno radi na preventivnim pregledima, kojim bi ovakvi oblici raka možda mogli biti otkriveni u najranijoj fazi kada još ima šanse za izlečenje. Bojim se da bi u ovom bilo slično i bez korone i haosa u zdravstvu koji je ona napravila, to sam hteo da kažem. Rutinski pregledi su otkazani zbog korone. Tako ako je seselj preziveo rak Jetre ovo bi i ona, barem bi joj se zivot produzio.