Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

3 hours ago, precog said:

problem je samo sto ne mozes da budes dobar pulmolog, a da negiras vakcine.

Dobro, ograničavam priču na umetnike a u to se bar razumem. Ovo stvarno ne mogu da tvrdim ni da jeste ni da nije, a hejtujem Nestora tako da mi je skroz kul da ne može. 

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

nema smisla dalje analizirati gluposti.. samo da pomenem da su bombe (uključujući atomsku) i rakete smišljeno napravljene da utepaju

Milan Vujin advokat preminuo od korone

On 7.11.2021. at 11:40, gospa buba said:

tebi kad reformishemo likovno posle nemoj da se zalish :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

izbacimo gramatiku, spojimo književnost i likovno i da se zove 'dualna kreativnost' :happy:

izbacimo gramatiku, spojimo književnost i likovno i da se zove 'dualna kreativnost' :happy:
ne filosofiraj rambo!

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Dijana Hrkalović, nekadašnja visoka funkcionerka MUP koja je osumnjičena za trgovinu uticajem i veze sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka, navodno je zaražena koronom.

nista, neka se brani sa slobode.

U zatvorskoj bolnici je.

Edited by vememah

jel imamo potvrdu da je dr višeslav hadži tanović preminuo od korone?

tako bar piše u politici 

jedan manje

ps

nešto mi je u glavi da se lizao sa julom devedesetih. još jedan plus, za minus

nikad nisam razlikovao nogu i đogu

:huh:

jedan je rajko petro vnogo

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

nikad nisam razlikovao nogu i đogu

:huh:

uh, ne smeš to da brkaš, nisu ni blizu 

Rajko je za respekt.