October 12, 20213 yr Nije bas celebrity, ruzno zvuci, ali Bosko Milin, profesor dramaturgije na FDU. Preminuo
October 12, 20213 yr Nije bas celebrity, ruzno zvuci, ali Bosko Milin, profesor dramaturgije na FDU. PreminuoAuuu pa on ima 50 i kusur... ... Shiit has hit the fan
October 14, 20213 yr Nekako je sve islo ka ovome.. Bas mi je zao..mnogo mi se dopalo kako je odigrao segment koji je dobio u serijalu Branilac..to mu je verovatno i poslednja uloga
October 15, 20213 yr Neverovatan je broj tkz javnih ličnosti kod nas koji su "otišli" za ovih godinu i po, ali neverovatan...koliko mogu da ispratim nigde u svetu nije baš toliki broj u pitanju. Ok, trenutni smo lideri u zaražavanju pa i u pratećim elementima ali ipak je ta pojava čini mi se mlt ne od samog početka prisutna. Neverovatan broj....pomor takoreći
October 15, 20213 yr Popular Post 3 hours ago, Barti66 said: Neverovatan je broj tkz javnih ličnosti kod nas koji su "otišli" za ovih godinu i po, ali neverovatan...koliko mogu da ispratim nigde u svetu nije baš toliki broj u pitanju. Ok, trenutni smo lideri u zaražavanju pa i u pratećim elementima ali ipak je ta pojava čini mi se mlt ne od samog početka prisutna. Neverovatan broj....pomor takoreći Preminule javne ličnosti i lekare nisu mogli nikako da sakriju. Ako uzmemo u obzir da su oni sigurno imali bolju zdravstvenu negu od običnog sveta, ko zna kolika je zaista stopa smrtnosti.