Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Nije bas celebrity, ruzno zvuci, ali Bosko Milin, profesor dramaturgije na FDU. Preminuo

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Nije bas celebrity, ruzno zvuci, ali Bosko Milin, profesor dramaturgije na FDU. Preminuo
Auuu pa on ima 50 i kusur...

... Shiit has hit the fan

• Popular Post

Umro Marko Zivic

Pih, baš mi žao.

Pobedio je rak, izgubio od korone.

Laka mu zemlja. :sad:

E jbga

... Shiit has hit the fan

E jbg, bas sam mislio da će se izvući.

Nekako je sve islo ka ovome..

Bas mi je zao..mnogo mi se dopalo kako je odigrao segment koji je dobio u serijalu Branilac..to mu je verovatno i poslednja uloga

Baš mi žao

Laka mu zemlja :(

Bas steta mlad covek :(

greota. dobar čovek

počivaj u miru, mare

:sad:

Tuga :cry: 

Neverovatan je broj tkz javnih ličnosti kod nas koji su "otišli" za ovih godinu i po, ali neverovatan...koliko mogu da ispratim nigde u svetu nije baš toliki broj u pitanju. Ok, trenutni smo lideri u zaražavanju pa i u pratećim elementima ali ipak je ta pojava čini mi se mlt ne od samog početka prisutna.

Neverovatan broj....pomor takoreći :cry:

E jbmt sranje.
Place mi se.

• Popular Post
3 hours ago, Barti66 said:

Neverovatan je broj tkz javnih ličnosti kod nas koji su "otišli" za ovih godinu i po, ali neverovatan...koliko mogu da ispratim nigde u svetu nije baš toliki broj u pitanju. Ok, trenutni smo lideri u zaražavanju pa i u pratećim elementima ali ipak je ta pojava čini mi se mlt ne od samog početka prisutna.

Neverovatan broj....pomor takoreći :cry:

Preminule javne ličnosti i lekare nisu mogli nikako da sakriju.

Ako uzmemo u obzir da su oni sigurno imali bolju zdravstvenu negu od običnog sveta, ko zna kolika je zaista stopa smrtnosti. :ph34r:

Background Picker
Customize Layout