August 13, 20213 yr bezveze, stvarno je losa vest kad se ovaj i onaj topik sa zarazenim forumasima aktiviraju :( nadamo se da ce biti ok.
August 16, 20213 yr Srpski glumac Milan Marić pozitivan je na korona virus. Marića uskoro očekuje snimanje treće sezone serije "Državni sluižbenik", ali ekipa će raspored prilagoditi njemu, što je potvrdila Nataša Drakulić. Čula sam s Milanom. Nema teži oblik korone. Očekujemo da će se oporaviti za najviše dve nedelje. - kaže Nataša Drakulić,
August 16, 20213 yr Voli on tako na silu pokušavati u javnim nastupima da bude duhovit, kao i Biković, da prikriju to što ne vole javne nastupe(kada su pod svojim imenom i prezimenom, a ne u ulozi). A zapravo privatno jesu duhoviti. To je taj Mesec u Škorpiji uostalom.
August 16, 20213 yr 3 minutes ago, Milošica said: To je taj Mesec u Škorpiji uostalom. Biković ima Mesec u Škorpiji? Sad sam se smorio, ja mislio on neki metiljavko.
August 16, 20213 yr 9 minutes ago, Mos said: Biković ima Mesec u Škorpiji? Sad sam se smorio, ja mislio on neki metiljavko. Velika zabluda o njemu. Miša je mašina. Mada, ne volim ga preterano kao glumca. Edited August 16, 20213 yr by Milošica
August 16, 20213 yr Mislila sam da ništa ne može da pobedi neprijatnost Marićevog tvita, ali me "Miša je mašina" demantovalo. :( Jeste mašina u narcisoidnom slinavom slavskom đilkoš džiberluku.
August 16, 20213 yr 1 hour ago, Milošica said: Velika zabluda o njemu. Miša je mašina. Mada, ne volim ga preterano kao glumca.