Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Corona vs. celebrities

Featured Replies

mislim da je nešto drugo, čini mi se da piše da je na vma

• Replies 3k
  • Views 365.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

3 hours ago, harper said:

Tozovac.:cry:

Jedan od nasa dva pevaca, drugi je Cune Gojkovic, ciji glas je nepogresivo mogao da se prepozna. Dovoljno je bilo jednu rec da kaze i da znas da je rec izgovorio Tozovac.

tanja peternek radila emisiju sa cunetom. ulaze njih dvoje na adu, diže onaj portir rampu i kaže izvolite gosn tozovac

tanja - jel često ovako?

cune - stalno

:lolol:

Umro Gradimir Rajković, profesor FLU u penziji. Grada legenda. Preneo nam da je život rad i dobra zajebancija i zajebavao nas u zdrav mozak, s ljubavlju. Slava i hvala, neću ga zaboraviti.

Grada me spremao za fax. Neka mu je laka zemlja. 

Zoran Simjanovic, preminuo :(

Posle korone ostaće samo pustoš i političari. 

Secam se na pocetku ove pandemije bilo je saveta ljudi koji rade sa obolelim od korone kako posebne tehnike disanja i lezanje na stomaku mogu da znacajno pomognu u izlecenju. Ne znam da li se u nasim bolnicama uopste primenjuju te tehnike i koliko stvarno mogu da pomognu.

Uvek me dodatno rastuzi kad procitas da je nekom bilo bolje, a onda mu se naglo pogorsalo stanje..

Secam se na pocetku ove pandemije bilo je saveta ljudi koji rade sa obolelim od korone kako posebne tehnike disanja i lezanje na stomaku mogu da znacajno pomognu u izlecenju. Ne znam da li se u nasim bolnicama uopste primenjuju te tehnike i koliko stvarno mogu da pomognu.

Uvek me dodatno rastuzi kad procitas da je nekom bilo bolje, a onda mu se naglo pogorsalo stanje..
Primenjuju, moj kolega je na B Kosi ležao tako koliko god je mogao.

.... Shiit has hit the fan!

brat dushka radovica

sent from bubamoto

On 12.4.2021. at 21:29, gospa buba said:

brat dushka radovica

sent from bubamoto

... dok ga brana, jednog dana, nije gumom izbrisao.

Legendarni reprezentativac Jugoslavije i nekadašnji predsednik Košarkaškog saveza SR Jugoslavije Dragoslav Ražnatović zaražen je virusom korona. 

On je prebačen u bolnicu Kliničko-bolničkog centra "Dragiša Mišović" i tamo će se lečiti. 

Kaze Milan Charli da je Nestor fasovao.

Video na ppp.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.