Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

mislim da je nešto drugo, čini mi se da piše da je na vma

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

3 hours ago, harper said:

Tozovac.:cry:

Jedan od nasa dva pevaca, drugi je Cune Gojkovic, ciji glas je nepogresivo mogao da se prepozna. Dovoljno je bilo jednu rec da kaze i da znas da je rec izgovorio Tozovac.

tanja peternek radila emisiju sa cunetom. ulaze njih dvoje na adu, diže onaj portir rampu i kaže izvolite gosn tozovac

tanja - jel često ovako?

cune - stalno

:lolol:

Umro Gradimir Rajković, profesor FLU u penziji. Grada legenda. Preneo nam da je život rad i dobra zajebancija i zajebavao nas u zdrav mozak, s ljubavlju. Slava i hvala, neću ga zaboraviti.

Grada me spremao za fax. Neka mu je laka zemlja. 

Zoran Simjanovic, preminuo :(

Posle korone ostaće samo pustoš i političari. 

Secam se na pocetku ove pandemije bilo je saveta ljudi koji rade sa obolelim od korone kako posebne tehnike disanja i lezanje na stomaku mogu da znacajno pomognu u izlecenju. Ne znam da li se u nasim bolnicama uopste primenjuju te tehnike i koliko stvarno mogu da pomognu.

Uvek me dodatno rastuzi kad procitas da je nekom bilo bolje, a onda mu se naglo pogorsalo stanje..

Secam se na pocetku ove pandemije bilo je saveta ljudi koji rade sa obolelim od korone kako posebne tehnike disanja i lezanje na stomaku mogu da znacajno pomognu u izlecenju. Ne znam da li se u nasim bolnicama uopste primenjuju te tehnike i koliko stvarno mogu da pomognu.

Uvek me dodatno rastuzi kad procitas da je nekom bilo bolje, a onda mu se naglo pogorsalo stanje..
Primenjuju, moj kolega je na B Kosi ležao tako koliko god je mogao.

.... Shiit has hit the fan!

brat dushka radovica

sent from bubamoto

On 12.4.2021. at 21:29, gospa buba said:

brat dushka radovica

sent from bubamoto

... dok ga brana, jednog dana, nije gumom izbrisao.

Legendarni reprezentativac Jugoslavije i nekadašnji predsednik Košarkaškog saveza SR Jugoslavije Dragoslav Ražnatović zaražen je virusom korona. 

On je prebačen u bolnicu Kliničko-bolničkog centra "Dragiša Mišović" i tamo će se lečiti. 

Kaze Milan Charli da je Nestor fasovao.

Video na ppp.

Background Picker
Customize Layout