April 6, 20214 yr 3 hours ago, harper said: Tozovac. Jedan od nasa dva pevaca, drugi je Cune Gojkovic, ciji glas je nepogresivo mogao da se prepozna. Dovoljno je bilo jednu rec da kaze i da znas da je rec izgovorio Tozovac. tanja peternek radila emisiju sa cunetom. ulaze njih dvoje na adu, diže onaj portir rampu i kaže izvolite gosn tozovac tanja - jel često ovako? cune - stalno
April 7, 20214 yr Umro Gradimir Rajković, profesor FLU u penziji. Grada legenda. Preneo nam da je život rad i dobra zajebancija i zajebavao nas u zdrav mozak, s ljubavlju. Slava i hvala, neću ga zaboraviti.
April 11, 20214 yr Secam se na pocetku ove pandemije bilo je saveta ljudi koji rade sa obolelim od korone kako posebne tehnike disanja i lezanje na stomaku mogu da znacajno pomognu u izlecenju. Ne znam da li se u nasim bolnicama uopste primenjuju te tehnike i koliko stvarno mogu da pomognu. Uvek me dodatno rastuzi kad procitas da je nekom bilo bolje, a onda mu se naglo pogorsalo stanje..
April 11, 20214 yr Secam se na pocetku ove pandemije bilo je saveta ljudi koji rade sa obolelim od korone kako posebne tehnike disanja i lezanje na stomaku mogu da znacajno pomognu u izlecenju. Ne znam da li se u nasim bolnicama uopste primenjuju te tehnike i koliko stvarno mogu da pomognu. Uvek me dodatno rastuzi kad procitas da je nekom bilo bolje, a onda mu se naglo pogorsalo stanje..Primenjuju, moj kolega je na B Kosi ležao tako koliko god je mogao. .... Shiit has hit the fan!
April 13, 20214 yr On 12.4.2021. at 21:29, gospa buba said: brat dushka radovica sent from bubamoto ... dok ga brana, jednog dana, nije gumom izbrisao.
April 16, 20214 yr Legendarni reprezentativac Jugoslavije i nekadašnji predsednik Košarkaškog saveza SR Jugoslavije Dragoslav Ražnatović zaražen je virusom korona. On je prebačen u bolnicu Kliničko-bolničkog centra "Dragiša Mišović" i tamo će se lečiti.