March 17, 20214 yr Author taj brat iz Tanzanije, to je onaj što je prošle godine u ovo doba bio testirao ovce, koze i paradajz da dokaže da je to sve zajebancija?
March 18, 20214 yr Glumac Vlasta Velisavljević (94) pozitivan je na korona virus i trenutno se nalazi u bolnici.
March 18, 20214 yr 21 minutes ago, Lezilebovich said: Glumac Vlasta Velisavljević (94) pozitivan je na korona virus i trenutno se nalazi u bolnici.
March 18, 20214 yr A jbga....Bojim se da je većini tih glumaca ova sad eksplozija serija i to štancovanje doći glave.Na tim setovima se "kao" pazi a u stvari je sve ostavljeno pojedincima. .... Shiit has hit the fan!
March 18, 20214 yr 5 minutes ago, Frank Pembleton said: A jbga.... Bojim se da je većini tih glumaca ova sad eksplozija serija i to štancovanje doći glave. Na tim setovima se "kao" pazi a u stvari je sve ostavljeno pojedincima. A Vlasta snima nešto trenutno????!!?
March 18, 20214 yr Author 1 minute ago, Tihajeza said: A Vlasta snima nešto trenutno????!!? to sam i ja odmah pogledao i piše na imdb da snima serije. Pored Tebe je u postprodukciji, Kamiondžije i Klan ove godine, prošle godine neke Svindlere
March 18, 20214 yr Just now, dùda said: pa Vlasta, da je hteo, obzirom na godine, mogao je među prvima da bude vakcinisan Otkud znaš da nije? (s obzirom na ono što je pisao @zoki danas)
March 18, 20214 yr vakcinisan je krajem januara kineskom, ima vest na svim portalima. godine, jbg :( nadam se da ce mu pomoci
March 18, 20214 yr 1 minute ago, Tihajeza said: Otkud znaš da nije? (s obzirom na ono što je pisao @zoki danas) pa šta znam, računam da bi odmah bili naslovi na sve strane, tipa, vakcinisan a sad u bolnici ed. eto, tsai brži, nisam pratila zbilja Edited March 18, 20214 yr by dùda