Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

w7f9eNE.jpg

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

w7f9eNE.jpg
Ahahaha, zajebavaš da je ovo istina :) Na tupan dana odmah, ma godine kakvog dana :D

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Karma je kurva u najgorem mogućem obliku...

Edit: da budem iskren, trenutno od svih ljudi na svetu najviše mi idu na kurac "ovo je isto sranje kao grip, samo prošle godine niko nije obraćao pažnju" ljudi. Jedno 10 je otišlo iz fb prijatelja jer su branili Nestorovića, i pisali kako je ovo ništa kako smo svi mi budale koji mislimo da je ozbiljno i sl.

Edited by Mil@n

1 hour ago, copkillah said:

w7f9eNE.jpg

Vidim da mu je neko napisao da sad moze da drzi koncert na sajmu, puna hala

dobro remzi jedva ima da zivi onoliko koliko je dzenrova poklonila. razumite choveka.

sent from bubamoto

1 hour ago, copkillah said:

w7f9eNE.jpg

:lol::covid19:

2 hours ago, copkillah said:

w7f9eNE.jpg

Ti samo budi, dovoljno daleko.. 

I on ima svoju temu
#kazemsamo

nisu ni svi svestenici isti

15 hours ago, Tsai said:

Ti samo budi, dovoljno daleko.. 

vrtim film kako i šta

Kad hoće nešto da kaže, da se obrati javnosti™, al' nume.

Edited by halloween

Boris Johnson.

Boris Jhonson.......prsima u imunitet krda.

Mashala

Al aca sad zavidi

ako zakachi tramp znacu da je zavera reptilian nation. da ka nama ide ogroman asteroid a oni se pakuju u svemirski brod. baba je vec unutra. aca nije ni planiran. jebigaboranija

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout