Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Corona vs. celebrities

Featured Replies

koko glup moze da bude chovek koji misli da je mnogo vazan, chak i kad objektivno jeste :isuse:

uzdamo se u chelichni imunitet vladimira vladimirovicha.

Edited by gospa buba

• Replies 3k
  • Views 365.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

nije putin video kad je brat si posetio lekare preko video linka 

On 30.3.2020. at 20:59, nezvanova said:

plasido domingo, u akapulku je u bolnici usled komplikacija

On 30.3.2020. at 21:05, Jumanji said:

:((

23 hours ago, dùda said:

Zna se za njega ima već.neko vreme.

Postovano je i ovde.

Nema razloga za brigu:

Kod kuće sam i dobro se osećam. Na sreću, odmah nakon prvih simptoma bio sam pod nadzorom lekara zbog mojih godina i drugih bolesti. Lekari su odmah posumnjali na zarazu covidom-19, što mi je jako pomoglo", napisao je operski pevač na svojoj Fejsbuk stranici

.......

Plasido Domingo kaže da nastavlja sa seksualnim zlostavljanjem kući u Akapulku, meksičkom letovalištu, koje je na oko 400 km od Meksiko Sitija.

zabavno je ovih dana u Akapulku :fantom:

Šta nastavlja? [emoji102]

Nastavlja sa aktivnostima vrbovanja novih članova za #MeToo pokret.

2 hours ago, Milosh76 said:

Glavni lekar moskovske bolnice za obolele od korona virusa, koji je Vladimira Putina dočekao u toj ustanovi prošle nedelje, izjavio je danas da je inficiran, dok je Kremlj odmah saopštio da ne treba brinuti za predsednika Rusije.

Predsednik Rusije i lekar su se tada rukovali, zajedno išli liftom i razgovarali bez zaštitnih maski.

https://mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN21I1Z1#click=https://t.co/v0obm1fyPs

Kako će fino.ovaj doktor da dobije unapredjenje u nekom TBC sanatorijumu pored Irkutska :fantom:
Nego, kakav nam je dashboard? Koliko selbretija je umrelo od Korone?

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

slabo brate, izgleda da menjaju krv ko kit ričards. lorenzo sainz i izgleda nažalost neki muzičar što su ga maksa i indi i verovatno lanča slušali

Misliš na Manu Dibanga? 

Umro je i Joe Diffie, američka kantri zvezda, 61. godina. Nama ovde malo poznat...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Bivši predsjednik Marseille-a jako poznat u fr. U Senegalu je bio hospitalizovan. Pape Diouf

Edited by borris_

• Author

umre svakog dana po neki celebrity. pre par dana je umro autor hita I love rock n roll. zaboravio sam kako se zvao čovek.

60 i neku godinu imao

Japanski komičar umro juče. 70 godina. Vlasnik nekog kriket kluba u Engleskoj itd itd 

svako jutro uz kafu kad prelećem preko naslova vidim nekoliko takvih vesti.

Nastavlja sa aktivnostima vrbovanja novih članova za #MeToo pokret.

Pojma memam o cemu pricas. Nisam u toku sa tim njegovim aktivnostima, mada bih pre rekla "aktivnostima".

Pričam o ovome

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.