Jump to content

krizna kujna. prehrambene navike prvog sveta, pa dok traje - traje.

Featured Replies

Danas na redu drpano prase
80d50b9a64f1613020a7435c6d079613.jpg

nasao kvasac u maksiju 

Par sati kasnije
b0a9281609f703d2aac642ab58e9f7c6.jpg

Mekike
4cc926f55ede1825b496592705d351fb.jpg

• Author

izazivash rene :lolol:

čelendž :rolf:

On 29.3.2020. at 12:08, nautilus said:

nasao kvasac u maksiju 

video kvasac, domaci, u DIS-u, megalomansko (pekarsko) pakovanje velicine kocke kaldrme

20 minutes ago, Haralampije said:

video kvasac, domaci, u DIS-u, megalomansko (pekarsko) pakovanje velicine kocke kaldrme

ja sam našao onaj suvi, u kesicama. kupio 5 kesica to mi je dosta za hleb za dvadeset dana.

moze lebac i bez kvasca, nije da ce se umreti bez istog

Češke knedle od hleba, lovački sos od šargarepe, sos od mirođije i meso iz supe.

Obožavam austrougarske ručkove 

@renne koji ti je ono začin za svinju? 

Caribian mix iz Spice Up-a

U, mogao bih tamo da svratim, da malo popunim policu. A mogao bih i ja da izdrapam jednu plećku ovih dana

danas sam imao totalno nadrealno iskustvo...

robu, tipa zdrava hrana. vec godinama kupujem kod tipa na tezgi na dusanovackoj pijaci....

je li, pijaca ne radi, i preko pijacne uprave uspem da dodjem u kontakt sa tipom....i dogovorimo se da dodjem kod njega u magacin.... a magacin je stan u dvorisnoj kuci pored pijace....

i tako, dodjem tamo, sednem na kauc, lik mi prinese grejalicu da mi ne bude hladno, i ja tako, sedeci uz grejalicu, narucujem, daj pola kila ovoga, kilo onoga.....

13 hours ago, banatjanin said:

U, mogao bih tamo da svratim, da malo popunim policu. A mogao bih i ja da izdrapam jednu plećku ovih dana

Ne bi mogao, ne rade na oba mesta. Ali mozda vrse dostavu.

On topic, krenule da se krckaju zalihe. Juce odmrznuta sarma a danas stradala piletina u home made verziji tostade.

4 hours ago, *edited by mod said:

Ne bi mogao, ne rade na oba mesta. Ali mozda vrse dostavu.

Thnx :)

Proverio, rade dostavu za preko 1000 dinara. Danas za sutra, ima broj na sajtu