March 30, 20205 yr On 29.3.2020. at 12:08, nautilus said: nasao kvasac u maksiju video kvasac, domaci, u DIS-u, megalomansko (pekarsko) pakovanje velicine kocke kaldrme
March 30, 20205 yr 20 minutes ago, Haralampije said: video kvasac, domaci, u DIS-u, megalomansko (pekarsko) pakovanje velicine kocke kaldrme ja sam našao onaj suvi, u kesicama. kupio 5 kesica to mi je dosta za hleb za dvadeset dana.
March 30, 20205 yr Češke knedle od hleba, lovački sos od šargarepe, sos od mirođije i meso iz supe. Obožavam austrougarske ručkove @renne koji ti je ono začin za svinju?
March 30, 20205 yr U, mogao bih tamo da svratim, da malo popunim policu. A mogao bih i ja da izdrapam jednu plećku ovih dana
March 30, 20205 yr danas sam imao totalno nadrealno iskustvo... robu, tipa zdrava hrana. vec godinama kupujem kod tipa na tezgi na dusanovackoj pijaci.... je li, pijaca ne radi, i preko pijacne uprave uspem da dodjem u kontakt sa tipom....i dogovorimo se da dodjem kod njega u magacin.... a magacin je stan u dvorisnoj kuci pored pijace.... i tako, dodjem tamo, sednem na kauc, lik mi prinese grejalicu da mi ne bude hladno, i ja tako, sedeci uz grejalicu, narucujem, daj pola kila ovoga, kilo onoga.....
March 31, 20205 yr 13 hours ago, banatjanin said: U, mogao bih tamo da svratim, da malo popunim policu. A mogao bih i ja da izdrapam jednu plećku ovih dana Ne bi mogao, ne rade na oba mesta. Ali mozda vrse dostavu. On topic, krenule da se krckaju zalihe. Juce odmrznuta sarma a danas stradala piletina u home made verziji tostade.
March 31, 20205 yr 4 hours ago, *edited by mod said: Ne bi mogao, ne rade na oba mesta. Ali mozda vrse dostavu. Thnx Proverio, rade dostavu za preko 1000 dinara. Danas za sutra, ima broj na sajtu