Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author

Po sajtu www.yr.no  u nedelju u bg oko 20 stepeni bez kise :D 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

2 minutes ago, Nesh said:

Jesu li saopstili koliko je testiranih i pozitivnih u Beogradu za poslednja 24 sata?

90 pozitivno od nesto vise od 1800 testiranih.

8 minutes ago, Anonymous said:

Neprijatelj je poražen na svim frontovima, ali razbijene grupe se bore bez časti i obraza i pokušavaju da se regrupišu, što im nikako ne sme biti dopušteno.

Sad vidimo zašto su stavili vojsku da čuva objekte od podmuklog neprijatelja

5 minutes ago, nick1986 said:

90 pozitivno od nesto vise od 1800 testiranih.

Hvala. Juce je bilo 47 pozitivnih, ali nije receno (ili sam ja propustio) koliko testiranih.

Edited by Nesh

Nama danas javili da počinjemo normalno da radimo od ponedeljka. Znači svi po kancelarijama, bez javnog prevoza i bez obezbeđene zaštitne opreme. Tako to organizuju sns doktori na poziciji direktora u srpskom zdravstvu. I posle se ljudi čude svemu.

I kladim se da je to uradio samo zato da bi mogao nekoj podguznoj muvi u ministarstvu, koja non stop visi kod nas na ždranju, da priča kako je prvi vratio administraciju na posao.

Edited by Arkadija

• Author
11 minutes ago, Arkadija said:

Nama danas javili da počinjemo normalno da radimo od ponedeljka.

Izvini na indiskretnosti, u pitanju je neka drzavna frima/javno preduzece ili bas ministarstvo?

Zdravstvena ustanova u BG-u

• Author

:thumbsup:

I pored više testova, procentualno imamo nešto više slučajeva nego juče. Takođe imamo i više hospitalizovanih. Drugo, zar ne bi sad polako trebalo da ulazimo u fazu da nam opada broj novozaraženih i relativno i aposlutno? 

Raste i procenat smrtnosti

Pa i taj broj testiranih, što kaže dansver, to mogu da štimaju koliko hoće, ko će provjeravati? Pogotovo ako kao zahvataju ljude sa sve slabijim simptomima, ono, mogu reći da su i mene testirali jer sam nazvao svog porodičnog doktora i rekao da nešto kašljem, on me pitao imaš temperaturu, ja rekao nemam, on kaže onda ti je alergija, nije kovid. Super.

Nego jednostavno ovaj broj novozaraženih (ako je iole tačan, a sudeći prema instrukcijama odozgo može biti jedino umanjivan, a ne pumpan nagore) govori da ove naše mjere ne daju rezultata. A ovo sa brojem umrlih ću za sad preskočiti komentarisanje, nije umjesno. 

Nis:

Juce:

u Nišu se nalazi 310 u Kliničkom centru - u starom delu 132, dok se u novom delu na lečenju nalazi 178 pacijenata.

Oni sa lakšom kliničkom slikom smešteni su u privremenim bolnicama, na jugu Srbije u studentskom domu Medicinskog fakulteta nalaze se 164 pacijenta, u Niškoj Banji je 118.

Ukupno 592.

Danas:

„U Kliničkom centru Niš, u starom delu trenutno je 124 pacijenta, a u novom delu se leči 188 pacijenta. U Studentskom domu Niš nalazi se 164 pacijenta, a u Institutu Niška Banja 126“, kazao je dr Zoran Gojković. Niske vesti

Ukupno 602.

1 hour ago, steins said:

Ljudi, može li ko da mi pošalje link sa prijavljenim slučajevima po gradovima od juče? 

evo ti za KG, od 16.4. do juče

kg.thumb.png.505e25dc937272641c2852acf0d06140.png

Edited by dvb-t manijak

U Americi su kao jedan od glavnih pokazatelja gde se virus nalazi zbog različitih država, različitog nivoa testiranja, smrtnosti itd ukazivali na broj hospitalizovanih pacijenata kao najsigurniji način da vidiš jel virus i dalje u porastu među populacijom ili je krenuo da opada. 

Danas u ulici skoro bez redova ispred prodavnica i vidno manje ljudi nego prošlog petka/četvrtka, skoro da čovek pomisli da ima neke veze s kraćim policijskim časom. :fantom:

Background Picker
Customize Layout