Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

5 minutes ago, Anonymous said:

Uprkos još važećoj odluci koju je Levi okačio?

Zar nije jasno da su kod nas važeće odluke one koje saopšti vođa, a ne one koje su objavljene u Sl. glasniku?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, Arkadija said:

Malopre bila i videla.

Toliko o struci.

Menadžeri maksija gledali sinoć nastup ludaka i odmah doneli odluku, nisu ni oni sisali vesla. A danas kao krizni štab nešto raspravlja, nek' se pokriju ušima svi, baš me zanima kako će se struka danas srati samoj sebi na glavu na KZŠ.

7 minutes ago, Barrister said:

Zar nije jasno da su kod nas važeće odluke one koje saopšti vođa, a ne one koje su objavljene u Sl. glasniku?

i u sl glasniku piše da će se 30.4. razmatrati skraćenje. sve doneto i objavljeno pre 5 dana

Sluzben je glasnik ali je sluzben i Vucic.:laugh:

1 minute ago, levi said:

i u sl glasniku piše da će se 30.4. razmatrati skraćenje. sve doneto i objavljeno pre 5 dana

Moj komentar je bio na okolnost da se svi već ponašaju u skladu sa rečima vođe iako zvanična odluka još nije doneta.

24 minutes ago, Arkadija said:

Malopre bila i videla.

Isto video i ja pre pola sata

11 minutes ago, Barrister said:

Moj komentar je bio na okolnost da se svi već ponašaju u skladu sa rečima vođe iako zvanična odluka još nije doneta.

a moj na to da se odluka o zatvaranju na 4 dana čeka na dan zatvaranja..

obojica diskutujemo unakrsno sa nekim drugim

Pa još sinoć je vođa odlučio

rene, jel idu deca ushkolu na slavu?

58 minutes ago, omiljeni said:

to je bila preporuka u fazonu "šta će tebi maska, sedi kući budalo i gledaj seriju, a to malo maski što imamo neka ostanu za medicinare" što ima smisla kad se uvodi lockdown.

ali sad kada se lockdown skida, takve preporuke su nebuloza.

naravno.

na kraju, ni distanca od 2m ne stiti 100%. ali stiti vise od distance od 1m. a ako ni to ne moze, a danas na nasim ulicama nije bilo nikako moguce, onda bolje na metar nego na pola metra. i tako redom. 

@Milosh76 gde si ti nasao tu informaciju, ja vidim na n1 da krizni stab jos zaseda? 

edit: a vidim, blic.

Edited by Aleksija

rene, jel idu deca ushkolu na slavu?
Jok

predivno. a jel mi iz zupe svetog josipa radnika sa stare karaburme mozemo na misu? :hihi:

Jok

Ovo da i da hoćeš da budeš ovako nesposoban teško da bi uspelo čoveku. Kakav smeh od države, mislim da im se koncepcija za vikend svodi da će padati kiša a kako pogađaju, verujem da neće pasti tri kapi. Ako je neko imao neke iluzije u vezi "struke" da se nešto pita (dobro na ovom foruma malo ko) može da se...I još kaže da se povećao broj zaraženih u Beogradu, ma fenomenalno, ja zavidim nekome napolju da gleda ovaj cirkus i da nam se smeje ako mu nije žao

Ovo da i da hoćeš da budeš ovako nesposoban teško da bi uspelo čoveku. Kakav smeh od države, mislim da im se koncepcija za vikend svodi da će padati kiša a kako pogađaju, verujem da neće pasti tri kapi. Ako je neko imao neke iluzije u vezi "struke" da se nešto pita (dobro na ovom foruma malo ko) može da se...I još kaže da se povećao broj zaraženih u Beogradu, ma fenomenalno, ja zavidim nekome napolju da gleda ovaj cirkus i da nam se smeje ako mu nije žao

ja zavidim predragu konu [emoji38]ol:

njemu sad zabava tek pochinje :hihi:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout