April 30, 20205 yr Kakav će haos da nastane u radnjama ako nam za par sati jave da ima da sedimo kućama do ponedeljka. Prevazišli su sami sebe, a mislio sam da me više ničim ne mogu iznenaditi. I kad te radnje odlučuju o sopstvenom radnom vremenu i kako nas o tome obaveštavaju? Ovo je neverovatno.
April 30, 20205 yr Kako rece precednik, cekamo 7 dana sa dobrim rezultatima.Ajde po (onih njegovih) 100 e da ce od sutra broj novih slucajeva polako da pada a za sedam dana ce ih biti do 50
April 30, 20205 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: ključ što bi se reklo ne znaju gde biju Gleda balavi svako jutro ankete, nas tim epidemiologa zamenila je fokus grupa. Bukvalno par stotina debila govore Vucicu sta je sledeci korak, i tako Srbija pichi vec osam godina.
April 30, 20205 yr 3 minutes ago, Anonymous said: Kakav će haos da nastane u radnjama ako nam za par sati jave da ima da sedimo kućama do ponedeljka. Prevazišli su sami sebe, a mislio sam da me više ničim ne mogu iznenaditi. I kad te radnje odlučuju o sopstvenom radnom vremenu i kako nas o tome obaveštavaju? Ovo je neverovatno. ta odluka je već doneta i objavljena u sl glasniku. može da se desi samo da bude skraćenje Quote Izuzetno od stava 1. tačka 3) ovog člana, za vreme uskršnjih praznika, licima koja nisu navršila 65 godina zabranjuje se kretanje od petka 17. aprila od 17 časova do utorka 21. aprila u 05 časova, kao i za vreme prvomajskih praznika, od četvrtka 30. aprila od 18 časova do ponedeljka 4. maja do 05 časova, s tim što je u tom periodu, pored vremena iz stava 4. ovog člana, izvođenje kućnih ljubimaca dozvoljeno i u ponedeljak 20. aprila i petak 1. maja od 08 do 10 časova, osim ako Vlada posebnom odlukom, u skladu sa epidemiološkom situacijom na dan 30. aprila 2020. godine, ne odluči drukčije. https://www.propisi.net/uredba-o-merama-za-vreme-vanrednog-stanja/
April 30, 20205 yr 49 minutes ago, Блок_64 said: https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-52093095 to je bila preporuka u fazonu "šta će tebi maska, sedi kući budalo i gledaj seriju, a to malo maski što imamo neka ostanu za medicinare" što ima smisla kad se uvodi lockdown. ali sad kada se lockdown skida, takve preporuke su nebuloza.
April 30, 20205 yr 13 minutes ago, Barrister said: S tim da je do do 9. aprila policijski čas regulisan naredbom ministra koja je od 18. marta do 03. aprila 5 puta menjana. A imaš i današnji primer da prema važećem propisu za 6 sati počinje zabrana kretanja od 83 sata, a imamo usmenu najavu da će biti drugačije od strane vođe. Jel vise verujes zvanicnoj obavesti drzave ili usmenom saopstenju coveka cija titula je bez ikakvih ingerencija? Mislim da se zna ko o cemu odlucuje. 3 sata pred policijski dan da menjaju odluku bi bila kap koja bi prelila casu, nije ni on toliko lud.
April 30, 20205 yr ključ što bi se reklo ne znaju gde biju Ma baticaizbloka[emoji769] dobio igračku kakvu može da sanja samo. I sad vozi level pro!Igračka sa živim ljudima! ... Shiit has hit the fan...
April 30, 20205 yr Na maxi samoposlugama stoji obaveštenje da rade u subotu od 08-17 i u nedelju od 08-17.
April 30, 20205 yr 1 minute ago, Arkadija said: Na maxi samoposlugama stoji obaveštenje da rade u subotu od 08-17 i u nedelju od 08-17. Uprkos još važećoj odluci koju je Levi okačio?
April 30, 20205 yr 11 minutes ago, Shan Jan said: Jel vise verujes zvanicnoj obavesti drzave ili usmenom saopstenju coveka cija titula je bez ikakvih ingerencija? Mislim da se zna ko o cemu odlucuje. 3 sata pred policijski dan da menjaju odluku bi bila kap koja bi prelila casu, nije ni on toliko lud. Stvar je upravo u tome da oni tri sata pre početka policijskog časa treba da promene propis kako bi isti bio u skladu sa sa rečima vođe.
April 30, 20205 yr Author Krizni štab za borbu protiv korona virusa usvojio je danas predlog Vlade Srbije da zabrana kretanja za prvomajske praznike bude od četvrtka 30. aprila u 18 sati, do subote 2. maja u 5 sati ujutru, saznaje "Blic". U tom periodu građani stariji od 65 godina će moći dva puta da izlaze napolje po sat vremena, navodi naš izvor. Takođe, mera koja će važiti nakon policijskog časa je zabrana okupljanja više od dvoje ljudi u javnom prostoru. Iako je predsednik Vučić sinoć predložio zabranu za okupljanje više od petoro ljudi, struka je tražila oštriju meru. U subotu i nedelju imaćemo "standardni" policijski čas: od 18h do 5h ujutru. Edited April 30, 20205 yr by Milosh76
April 30, 20205 yr 3 minutes ago, Anonymous said: Uprkos još važećoj odluci koju je Levi okačio? Malopre bila i videla.