Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, ToniAdams said:

ovde u apoteci apsolutno nikad nisam nikog vido sa maskom, a svi znaju kolko cesto posecujem. ne kapiram najbolje.

Valjda misle da su dovoljno udaljeni, pultom, od kupaca

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Oce li se dogovoriti dal je cetvrtak - subota il cetvrtak - ponedeljak.. U cetvrtak u podne :isuse:

Just now, InvisibleLight said:

Valjda misle da su dovoljno udaljeni, pultom, od kupaca

pa to. ovde de najcesce idem imaju i svoje maske sa imenima na njima al sve uredno stoje slozene na polici iza. opet, bas taj deo je bez ikakve sanse za provetravanje. otkud znam, ja bih vrv nosio da sam na njihovom mestu.

1 minute ago, mackenzie said:

u BL na ulicama jedno 30% nosi masku, i jedno 10% ispod vrata. Samo opušteno.

Sto bi nosili ako su vani i drze distancu, ja nikad ne nosim kad setam, 3 koraka lučno ako neko nailazi i ok

3 minutes ago, mackenzie said:

u BL na ulicama jedno 30% nosi masku, i jedno 10% ispod vrata. Samo opušteno.

ne vidim sta je tu problem ako je namaknu nanos kad udju. 

3 minutes ago, Tsai said:

Oce li se dogovoriti dal je cetvrtak - subota il cetvrtak - ponedeljak.. U cetvrtak u podne :isuse:

chekaj, mi JOSH NE ZNAMO???!!!

1 minute ago, InvisibleLight said:

Sto bi nosili ako su vani i drze distancu, ja nikad ne nosim kad setam, 3 koraka lučno ako neko nailazi i ok

tako je, pakmen stajl.

• Author

Nema frke u cetvrtak u  15h cemo znati da se za 3h "zatvara" petak :isuse:

Ona je navela da će definitivna odluka o policijskom času za prvomajske praznike biti doneta do 15 sati danas

Auu sad il nece postovati struku il ce imati najglasnije lupanje u 20:05 tri dana

Danas predvidjam istih 200 i kusur novih i to 4,4 % od broja testiranih

5 minutes ago, Tsai said:

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=04&dd=30&nav_category=12&nav_id=1679586

Ne znamo, u cetvrtak do kad nam je pol cas koji pocinje danas. Jebem li im sve zivo i mrtvo imbecilno da im jebem

a u realnosti smo valjda vec svi razvili strategije da smo spremni stici i uteci :s_p:

(u mojoj realnosti ja sa ustanovama ove drzave tako poslujem vec 2 decenije. podrazumevam da ce iz meni bitnih oblasti ili biti neprekidno sranje ili ce pocheti random/svakog chasa. srecna okolnost je da sam u prilici da planiram i delujem. ima ko nije :dry: )

neshto mislim, kad on raspusti vanredno stanje i zada paspojasavanje, ja iz mesta pochinjem da pravim ozbiljan shtek za sledeci krug :dry:

Edited by gospa buba

nije lako, na kraju će nedeljko morati da preseče, hoće li biti kiše za vikend ili neće, stoga još uvek imamo nepoznanicu u vezi mera, izgleda da je konstantna kiša za vikend, koja se najavljivala koliko juče, otkazana i da rastu šanse da nas utamniče čitav vikend :sad:

U četvrtak smena sunca i oblaka, u južnoj polovini zemlje mestimično s kratkotrajnom kišom i pljuskovima praćenim grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Maksimalna temperatura od 21 do 24℃. U petak promenljivo oblačno, mestimično s kišom i pljuskovima praćenim grmljavinom. Vetar slab do umeren zapadnih pravaca. Maksimalna temperatura od 19 do 24℃.

U subotu promenljivo oblačno, mestimično s kišom i pljuskovima praćenim grmljavinom. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Maksimalna temperatura od 17 do 23℃ (svežije na zapadu, toplije na istoku). U nedelju na severu suvo, u južnoj polovini zemlje mestimično kiša i pljuskovi praćeni grmljavinom, dok bi se u ponedeljak zadržalo suvo vreme. Vetar umeren do jak severozapadni, maksimalna temperatura od 17 do 21℃.

kon trlja ruke, na kraju ce najebat nedeljko :rolf:

udario junak na junaka,

bije rejting, bije i korona. 

51 minutes ago, Ayatollah said:

Sa druge strane imamo Srbiju, čija je Uredba o merama za vreme vanrednog stanja za 40 dana menjana 11 puta;

S tim da je do do 9. aprila policijski čas regulisan naredbom ministra koja je od 18. marta do 03. aprila 5 puta menjana.

A imaš i današnji primer da prema važećem propisu za 6 sati počinje zabrana kretanja od 83 sata, a imamo usmenu najavu da će biti drugačije od strane vođe.

Background Picker
Customize Layout