April 14, 20205 yr Meni ovo nije ostavka, vec kao nevesto pasivno agresivisanje, al ajde... Ko zna Edited April 14, 20205 yr by Ravanelli
April 14, 20205 yr 7 minutes ago, renne said: kako nema kad su svi fakin mediji, čak i tajkunski™ objavili vest onda neko od nas dvoje ne ume da čita. samo novosti koje su nešto nemušto "saznale", uz osvrt na neki FB post. i ostale, podjednako ugledne "novine" koje citiraju novosti. ja stvarno nigde ne vidim ozbiljnu, smislenu vest. edit. sad vidim i ravanelija, koji je okačio post. jbt, meni je ovo "privremeno isključenje sa socijalne mreže", a ne ostavka u kriznom štabu. Edited April 14, 20205 yr by pt 2.0
April 14, 20205 yr 3 minutes ago, renne said: kako nema kad su svi fakin mediji, čak i tajkunski™ objavili vest upravo. nije bas da su izvor alo i informer.
April 14, 20205 yr prodavnica u prćilovcu. ent. dan. miletm 1 - si vido ovo juče u nišu? miletm 2 - ma pusti to, nego hoće ovi đilasovi sa imter neta da oteraju kona miletm 1 - pu bre, onakav čovek, jevrej, voli srbe, takvi nam sad trebaju, oni bre upravljaju svetom, a ovi hoće da ga oteraju miletm 2 - da bre, kakav smo to narod
April 14, 20205 yr 1 minute ago, Lyckety Splyt said: Vjerovatno se zapio sinoć, pa popizdio, a internet ne prašta Ko kad brat Šabara pjan pao. Jbt sta mu je ono trebalo
April 14, 20205 yr 9 minutes ago, adam said: meni je nadrealno da iko normalan daje ostavku na fejsbuku. ima li jos ko da je dao ostavku na drustvenim mrezama? pitam, mozda je to neki novi trend a nisam informisan. a ako pristane da se vrati - hoce li i to prvo da objavi na fejsbuku? uz prigodnu sliku sa zvaljom i pantelom? trump ce to napraviti
April 14, 20205 yr Quote U predsedništvu Srbije upravo je završen sastanak predsednika Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić i epidemiologa dr Predraga Kona, na kojem je dogovoreno da dr Kon nastavi da vodi tim epidemiologa i da se do kraja sa svojim timom izbori protiv pandemije kovid-19 u Srbiji, saznaje Tanjug. Doktor Kon obratiće se u tom svojstvu već u 15 časova, na redovnoj pres konferenciji. Bio u ostavci par sati.
April 14, 20205 yr 5 minutes ago, pt 2.0 said: onda neko od nas dvoje ne ume da čita. samo novosti koje su nešto nemušto "saznale", uz osvrt na neki FB post. i ostale, podjednako ugledne "novine" koje citiraju novosti. ja stvarno nigde ne vidim ozbiljnu, smislenu vest. moze li danas? https://www.danas.rs/drustvo/kon-najavio-povlacenje-iz-strucnog-tima-i-drzavnog-kriznog-staba/
April 14, 20205 yr Just now, Arkadija said: Bio u ostavci par sati. I napisao je da se privremeno isključuje. Napunio baterije, shvatio gde smo grešili i rešio da nam pruži još jednu šansu. Šta možemo više da tražimo?
April 14, 20205 yr 1 minute ago, adam said: moze li danas? https://www.danas.rs/drustvo/kon-najavio-povlacenje-iz-strucnog-tima-i-drzavnog-kriznog-staba/ i oni su isecirali 1 FB post i zaključili sami, a onda završili vest sa: "U Gradskom zavodu za javno zdravlje Beograd za sada ova informacija još uvek nije potvrđena." sorry, ali meni je to na nivou novosti i svih ostalih. ko jebote daje ostavku preko FB? meni je ono 1-1 "privremeno isključenje sa mreže".