Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

13 minutes ago, dùda said:

znaju, Kon je neki dan pričo o tome

navodno je ''letnja škola'' najbolja za prokuživanjetm dece

ali sam upamtila i da se malo nasmejao i rekao da ne veruje da će ga poslušati u tom segmentu

navodno bi bli spremniji za jesen ako bi se to tako izvelo

i da, nije Kon jedini u svetu koji je pričao o tome da deca treba da idu u školu

pokušaću da nađem nešto na tu temu pa ću staviti tamo na opšti topic

Kakvo crno prokuživanje, to bi bio nekakav eksperiment.

A za to će neko morati da traži i moju dozvolu.

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

4 hours ago, Shitgenstein said:

I onda radnici imaju dozvolu da budu napolju posle 17h ili kako to funkcioniše?

Ausvajs.

Radnici su radili i juce i danas u tri smene.

Nema sanse da ukinu vanredno stanje u aprilu, za 1.maj bi bilo ludilo na otvorenom

3 minutes ago, Tale said:

Kakvo crno prokuživanje, to bi bio nekakav eksperiment.

A za to će neko morati da traži i moju dozvolu.

pa ja pišem šta je čovek rekao 

ali rekoh, i sam je izrazio sumnju da će naići na podršku oko toga

Da bismo stekli taj imunitet, treba virus da prelezi ili da bude vakcinisano 5 miliona ljudi. Neka smo uhvatili i samo 2% pozitivnih testovima, tj da ima 50 puta vise zarazenih nego sto je testovima potvrdjeno  (Mada je realno da smo uhvatili oko 20%, tj da je max ukupno zarazenih 5 puta veci od broja potvrdjenih zarazenih) - znacilo bi da smo trenutno na 180 000 zarazenih. Ne vidim magiju kako sticemo imunitet do juna/jula i ukidamo mere?

Tako da jedino sto preostaje je “slabljenje virusa” (dkt danas) sto isto nema bas neko uporiste u podacima. Ili treca varijanta da se mere ukinu jer je ekonomija u kurcu pa sta bude bice. Mirise da ce da idu na ovu 3. varijantu.

Edited by Boza_zvani_Pub

1 minute ago, Tsai said:

Nema sanse da ukinu vanredno stanje u aprilu, za 1.maj bi bilo ludilo na otvorenom

nadam se da ce kada ukinu zabrane kretanja ostati na snazi zabrana okupljanja vise od 2 osobe, pa bilo to i u restoranu i kaficu i da ce uposliti policiju da to kontrolise malo

treba da pocnu da pricaju kako se treba ponasati i narednih meseci, da to jednom dosegnuto tinjanje ostane tinjanje i preko leta a ne da bukne zajedno sa prvomajskom rostiljskom vatrom 

On 9.4.2020. at 0:29, steins said:

Ma kakvi nema - pogledaj npr Leskovac - ostali su na jednom lekaru i jednom tehničaru. 

?

:violina:

Just now, Boza_zvani_Pub said:

Da bismo stekli taj imunitet, treba virus da prelezi ili da bude vakcinisano 5 miliona ljudi. Neka smo uhvatili i samo 2% pozitivnih testovima, tj da ima 50 puta vise zarazenih nego sto je testovima potvrdjeno  - znacilo bi da smo trenutno na 180 000 zarazenih. Ne vidim magiju kako sticemo imunitet do juna/jula i ukidamo mere?

Tako da jedino sto preostaje je “slabljenje virusa” sto isto nema bas neko uporiste u podacima. Ili treca varijanta da se mere ukinu jer je ekonomija u kucu pa sta bude bice. Mirise da ce da idu na ovu 3. varijantu.

naravno. lupetanja zesca s tim kolektivnim imunitetom, ne znam samo jel to stvarno misli, nije to neki tesko dokuciv pojam da moze da zamaze oci ne-strucnoj javnosti

'slabljenje' isto..e to da su novinari uzivo, pa da pitaju za dokaz o tome da ce virus biti takav da ce zarazeni imati blaze oblike umesto puta ka respiratoru.

vrv teze da drze virus u nekom kineskom modu,kako je kod njih sada, sa dvocifrenim brojem novozarazenih i jednocifrenim umrlih i da vrate sve na radna mesta, i usput \prokuze' decu

3 minutes ago, dùda said:

pa ja pišem šta je čovek rekao 

ali rekoh, i sam je izrazio sumnju da će naići na podršku oko toga

Ok, nisam rant uputio ka tebi nego inače.

Ja ipak verujem da ne znaju šta rade i dokle su stigli.

3 minutes ago, InvisibleLight said:

nadam se da ce kada ukinu zabrane kretanja ostati na snazi zabrana okupljanja vise od 2 osobe, pa bilo to i u restoranu i kaficu i da ce uposliti policiju da to kontrolise malo

To je prosto nemoguce ,kako ocekujes da bude samo 2 ljudi u prevozu gde je nakrcano bar 40 ljudi jedan pored drugog.Ocigledno je da su ih zadnjih par dana pritegli preduzetnici pa sad nemaju kud vec razmisljaju da ukinu ovu zabranu i puste narod da siri zarazu pa ko prezivi,preziveo je.

Just now, Niveamen said:

To je prosto nemoguce ,kako ocekujes da bude samo 2 ljudi u prevozu gde je nakrcano bar 40 ljudi jedan pored drugog.Ocigledno je da su ih zadnjih par dana pritegli preduzetnici pa sad nemaju kud vec razmisljaju da ukinu ovu zabranu i puste narod da siri zarazu pa ko prezivi,preziveo je.

da, ne koristim ga, malo ga i ima u mom gradu pa sam skroz to apstrahovala

pojma nemam sta planiraju al sam zbunjena jako ovim dkt izlaganjem..

9 minutes ago, InvisibleLight said:

Bas to.Zabranu kretanja treba da ukinu koliko danas da imaju  mozga ali nemaju.

3 minutes ago, InvisibleLight said:

pojma nemam sta planiraju al sam zbunjena jako ovim dkt izlaganjem..

Nisi jedina.

NEDOPUSTIVO" Mihajlović osudila vređanja dr Kisić na društvenim ...

Stanje u Nisu (Juzne vesti):

U Kliničkom centru u Nišu na lečenju od korona virusa nalazi se 201 pacijent, a njih 20 je na respiratoru i u teškom stanju. Povećan je i broj onih koji su sa lakšim simptomima virusa u privremenim bolnicama i u tri tog tipa smešteno je 420 ljudi.

Ukupno je 420 obolelih u privremenim bolnicama, 59 više nego juče, o čemu je govorio epidemiolog Branislav Tiodorović i najavio otvaranje novih bolnica.

38 pacijenata više je na lečenju u Nišu od virusa korona nego juče, ukupno ih je 201. Jedan pacijent više je na respiratoru nego prethodnih nekoliko dana, sada ih je 20 koji su u teškom stanju.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 20 je priključeno na aparate za veštačku

ventilaciju i oni se nalaze u jako teškom opštem stanju - navode u KC Niš.

Edited by Nesh

jbt :ph34r:

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.