April 12, 20205 yr 3 minutes ago, cartman said: Verovatno zato sto moj otac, koji je sada bez ikakvih simptoma i bez ikakve terapije, vec 5 dana ceka rezultat testiranja i zauzima krevet na pulmologiji u KC Nis. A što u Nišu nije sistem da takvi onda idu u Čair ? Što su li ga onda pravili ?
April 12, 20205 yr Just now, dùda said: A što u Nišu nije sistem da takvi onda idu u Čair ? Što su li ga onda pravili ? to sam i ja htela pitati onda se setila da u hale idu potvrdjeno pozitivni al s blagim simptomima a sto coveka bez simptoma hospitalizovali ne znam vrv je kontakt nekog zarazenog, al opet, taktika da zauzimaju krevet nekom ko je bolestan je wtf
April 12, 20205 yr Just now, InvisibleLight said: to sam i ja htela pitati onda se setila da u hale idu potvrdjeno pozitivni al s blagim simptomima a sto coveka bez simptoma hospitalizovali ne znam vrv je kontakt nekog zarazenog, al opet, taktika da zauzimaju krevet nekom ko je bolestan je wtf Primljen je pre deset dana sa obostranom pneumonijom i sa snizenom saturacijom ... njegov kum kome je potvrdjena korona na zalost preminuo u sredu. hvala bobu sada je sve kako treba kod oca sad ceka rezultate pa da vidi da li ce u Cair ili ide u kucnu izolaciju
April 12, 20205 yr 1 minute ago, cartman said: Primljen je pre deset dana sa obostranom pneumonijom i sa snizenom saturacijom ... njegov kum kome je potvrdjena korona na zalost preminuo u sredu. hvala bobu sada je sve kako treba kod oca sad ceka rezultate pa da vidi da li ce u Cair ili ide u kucnu izolaciju a ha, nisi odmah rekao istoriju dospevanja u kc nis. dobro je da je prgrmeo najgore i da je sad ok
April 12, 20205 yr 11 minutes ago, dùda said: da takvi onda idu u Čair ? Čair je skoro pun, nema desetak slobodnih kreveta koji su rezerva za ostale gradove u okolini.
April 12, 20205 yr Jbmga, meni i to sa testiranjem, postaje malo sumnjivo, eno Žeks testirao ove svoje (zapravo nije on neko gradski zavod ili kako se već zove ta drž. institucija) i niko zaražen...Nadam se da jeste tako no mi malo nemoguće... ... Shiit has hit the fan...
April 12, 20205 yr Author 1 vise na respiratoru u odnosu na juce Darija nam se ofarbala... Edited April 12, 20205 yr by Milosh76
April 12, 20205 yr Pa to sa brojem na respiratoru je malo tricky - ovi koji su preminuli, a bili su na respiratoru ... Znači, nije baš +1, verovatno
April 12, 20205 yr 1 minute ago, Tsai said: Pa dobro, deluje kao da smo stvarnl izbegli najgori scenario Ako je Čair već pun, a klinički centar u Nišu već odbija pacijente sa izrazitim simptomima i uputom, kako smo to izbegli najgori scenario ako nam brojke stagniraju?
April 12, 20205 yr 2 hours ago, ArleKino said: Kako ovo regulišu ovi dvoipodnevni policijski sati? Ozbiljno pitanje. Kako spriječiti gušenje od smrada u stanovima gdje se za tri dana nakupe tri velike vreće smeća u kojima su, lupam, jaja, dječije pelene, tetrapaci mlijeka...?