Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, cartman said:

Verovatno zato sto moj otac, koji je sada bez ikakvih simptoma i bez ikakve terapije, vec 5 dana ceka rezultat testiranja i zauzima krevet na pulmologiji u KC Nis.

A što u Nišu nije sistem da takvi onda idu u Čair ? Što su li ga onda pravili ?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Just now, dùda said:

A što u Nišu nije sistem da takvi onda idu u Čair ? Što su li ga onda pravili ?

to sam i ja htela pitati onda se setila da u hale idu potvrdjeno pozitivni al s blagim simptomima

a sto coveka bez simptoma hospitalizovali ne znam

vrv je kontakt nekog zarazenog, al opet, taktika da zauzimaju krevet nekom ko je bolestan je wtf

Just now, InvisibleLight said:

to sam i ja htela pitati onda se setila da u hale idu potvrdjeno pozitivni al s blagim simptomima

a sto coveka bez simptoma hospitalizovali ne znam

vrv je kontakt nekog zarazenog, al opet, taktika da zauzimaju krevet nekom ko je bolestan je wtf

Primljen je pre deset dana sa obostranom pneumonijom i sa snizenom saturacijom ... njegov kum kome je potvrdjena korona na zalost preminuo u sredu. hvala bobu sada je sve kako treba kod oca

sad ceka rezultate pa da vidi da li ce u Cair ili ide u kucnu izolaciju

1 minute ago, cartman said:

Primljen je pre deset dana sa obostranom pneumonijom i sa snizenom saturacijom ... njegov kum kome je potvrdjena korona na zalost preminuo u sredu. hvala bobu sada je sve kako treba kod oca

sad ceka rezultate pa da vidi da li ce u Cair ili ide u kucnu izolaciju

a ha, nisi odmah rekao istoriju dospevanja u kc nis.

dobro je da je prgrmeo najgore i da je sad ok :heart:

11 minutes ago, dùda said:

da takvi onda idu u Čair ?

Čair je skoro pun, nema desetak slobodnih kreveta koji su rezerva za ostale gradove u okolini.

Jbmga, meni i to sa testiranjem, postaje malo sumnjivo, eno Žeks testirao ove svoje (zapravo nije on neko gradski zavod ili kako se već zove ta drž. institucija) i niko zaražen...
Nadam se da jeste tako no mi malo nemoguće...

... Shiit has hit the fan...

1913

250

• Author

1913 testirano

250 pozitivno

146 na respiratoru

6 preminulih

6 mrtvih

• Author

1 vise na respiratoru u odnosu na juce

Darija nam se ofarbala...  :D 

Edited by Milosh76

Pa dobro, deluje kao da smo stvarnl izbegli najgori scenario

Koliko mrtvih ,uzas:sad:

Pa to sa brojem na respiratoru je malo tricky - ovi koji su preminuli, a bili su na respiratoru ... Znači, nije baš +1, verovatno

1 minute ago, Tsai said:

Pa dobro, deluje kao da smo stvarnl izbegli najgori scenario

Ako je Čair već pun, a klinički centar u Nišu već odbija pacijente sa izrazitim simptomima i uputom, kako smo to izbegli najgori scenario ako nam brojke stagniraju?

2 hours ago, ArleKino said:

Kako ovo regulišu ovi dvoipodnevni policijski sati? Ozbiljno pitanje. Kako spriječiti gušenje od smrada u stanovima gdje se za tri dana nakupe tri velike vreće smeća u kojima su, lupam, jaja, dječije pelene, tetrapaci mlijeka...?

Background Picker
Customize Layout