Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, Tihajeza said:

A gde i kada kupuju 65+? Zar njima nije dozvoljeno od 4-7h?

Petkom 4-7h

Zato petak za ostale počinje u 7:30

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

14 minutes ago, Ted said:

radoznao sam, kako potrošiti 40 kg brašna za vikend u uslovima kada ti niko ne dolazi u posetu. dakle, samo ukućani :)

To je za Ginisov rekord :)

• Author
31 minutes ago, Ted said:

radoznao sam, kako potrošiti 40 kg brašna za vikend u uslovima kada ti niko ne dolazi u posetu. dakle, samo ukućani :)

Koliko ulja imas?

A Nutele? :D

Palacinke druze, samo palacinke :D

Edited by Milosh76

Jel to sigurno onda da neće produžiti lokdaun i na petak, pomenuo predsednik nešto?:unsure:

Edited by mraki

ja verujem da hoće. da spreče švrćkanje za uskrs

39 minutes ago, InvisibleLight said:

korpa za smece puni

Kako ovo regulišu ovi dvoipodnevni policijski sati? Ozbiljno pitanje. Kako spriječiti gušenje od smrada u stanovima gdje se za tri dana nakupe tri velike vreće smeća u kojima su, lupam, jaja, dječije pelene, tetrapaci mlijeka...?

3 minutes ago, ArleKino said:

Kako ovo regulišu ovi dvoipodnevni policijski sati? Ozbiljno pitanje. Kako spriječiti gušenje od smrada u stanovima gdje se za tri dana nakupe tri velike vreće smeća u kojima su, lupam, jaja, dječije pelene, tetrapaci mlijeka...?

Otvoriti prozor. Samo radi disanja, ne bacati nista kroz isti.:D

4 minutes ago, ArleKino said:

to su banalne stvari. mi smo duhovni i uvom momentu razmišljamo isključivo o uskrsnuću spasitelja.

kod na se to i u redovnim uslovima resava tako sto izbacis djubre ispred vrata. :dry: alternativno, bacis kroz terasu.

• Author

Moja zgrada je jedna od retkih u kojima funkcionise "tunel" kroz koji se baca djubre..  :D

mi koji imamo dozvolu izlaska da setamo pse iznosimo i onima koji nemaju zivuljke  :happy:

Poenta je da se ostavi đubre ispred vrata, ali komšijskih. Budimo Srbi i u ovom teškom trenutku.

7 minutes ago, slepa živana said:

to su banalne stvari. mi smo duhovni i uvom momentu razmišljamo isključivo o uskrsnuću spasitelja.

O kojem sinu i cijem uskrsnucu govoris?:D

Otvoriti prozor. Samo radi disanja, ne bacati nista kroz isti.[emoji3]
ja bih bogami bacala, odrekla se komfora za sve pare. to bi mi bila prva mera prenoshenja ingerencija na drzavu :hihi:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.