April 12, 20205 yr 31 minutes ago, Milosh76 said: Koliko ulja imas? A Nutele? Palacinke druze, samo palacinke 1. pola flaše 2. nemam i am doomed
April 12, 20205 yr Sad sam premotao na ono kad je Kon prekjuče objašnjavao gde je problem kod izdavanja rezultata testova. Labaratorija u bolnicu pošalje listu sa rezultatima svih testiranih, a onda to ne mogu da izdaju za pojedinca jer, logično, za pojedinca mogu dati samo njegov rezultat, a ne smeju ni tu listu da diraju i izdaju pojedinačne rezultate jer samo na kompletnoj tabeli ima pečat i potpis ovlašćenog lica. I onda valjda ne znaju kako to da reše pa izdavanje rezultat traje nekoliko dana. u prevodu lab štedi papir i koverte. uskoro će i kod nas biti svuda šume i videćemo himalaje
April 12, 20205 yr Pojma nemam.Mislio sam na izvor odakle si pokupio link... ... Shiit has hit the fan...
April 12, 20205 yr 47 minutes ago, ArleKino said: Kako ovo regulišu ovi dvoipodnevni policijski sati? Ozbiljno pitanje. Kako spriječiti gušenje od smrada u stanovima gdje se za tri dana nakupe tri velike vreće smeća u kojima su, lupam, jaja, dječije pelene, tetrapaci mlijeka...? Cit... Govore mi saradnici, kazu, ima nekih koji pitaju: a kako tri dana bez bacanja smeca? Smeta im sto ne mogu da bace smece tri dana. A zale se i da nemaju para. Pa odakle vam onda puna kanta smeca, gospodo? Neka odluce sta im smeta. Nije im smetala cetvorogodisnja opsada, ali sad im smeta jedna kanta smeca, smetaju im decje pelene, deca im smetaju. Samo mogu da kazem - sram vas bilo. Ali poslacemo i tamo respiratore. Moj prijatelj Abu Muflon del Boj mi je rekao: posalji, Aleksandre, neki i tamo, i naravno da cu poslati. A njih neka bude sramota. Ali necemo, Goco, sada o tome.
April 12, 20205 yr Dakle, pečat je problem? Ko je to rekao, pre par dana u zajebanciji? Opet je stvarnost prevszišla zajebanciju... Ili je bar izjednačila...
April 12, 20205 yr Quote Više građana sa juga Srbije sa teškim simptomima korona virusa i bolničkim uputima nije primljeno na bolničko lečenje u Klinički centar Niš https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Gradjani-pitaju-zasto-ih-sa-bolnickim-uputom-za-lecenje-od-korone-ne-primaju-u-KC-Nis.sr.html
April 12, 20205 yr 1 minute ago, radisa said: Dakle, pečat je problem? Ko je to rekao, pre par dana u zajebanciji? Opet je stvarnost prevszišla zajebanciju... Ili je bar izjednačila... FT1P dobija novo značenje.
April 12, 20205 yr 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Mislio sam na izvor odakle si pokupio link... ... Shiit has hit the fan... Poslao mi drug na Viber, kasnije videh i na Tviteru...
April 12, 20205 yr 10 minutes ago, radisa said: Dakle, pečat je problem? Ko je to rekao, pre par dana u zajebanciji? Opet je stvarnost prevszišla zajebanciju... Ili je bar izjednačila... pre toga je imao uvod kako u zdravstvu kad imaju neko mass unošenje podataka obično oko 10% bude pogrešno uneto, a sad se ne smeju zezati pa...
April 12, 20205 yr 46 minutes ago, Malvo said: Cit... Govore mi saradnici, kazu, ima nekih koji pitaju: a kako tri dana bez bacanja smeca? Smeta im sto ne mogu da bace smece tri dana. A zale se i da nemaju para. Pa odakle vam onda puna kanta smeca, gospodo? Neka odluce sta im smeta. Nije im smetala cetvorogodisnja opsada, ali sad im smeta jedna kanta smeca, smetaju im decje pelene, deca im smetaju. Samo mogu da kazem - sram vas bilo. Ali poslacemo i tamo respiratore. Moj prijatelj Abu Muflon del Boj mi je rekao: posalji, Aleksandre, neki i tamo, i naravno da cu poslati. A njih neka bude sramota. Ali necemo, Goco, sada o tome. Bože, čitam i gledam što li me neobjašnjivo sad nerviraš Kod nas slabo kučića ima u zgradi a i ne nude se da odnesu smeće pa smo osuđeni na Petrove pelene do ponedeljka. Srećom, jedna od obaveznih stavki kad krenem u nabavku su one crne kese što se u njih zamotavaju leševi. Edited April 12, 20205 yr by Valkyrie
April 12, 20205 yr 1 hour ago, slepa živana said: to su banalne stvari. mi smo duhovni i uvom momentu razmišljamo isključivo o uskrsnuću spasitelja. +1 Greje me saznanje da nisam jedini
April 12, 20205 yr 1 hour ago, slepa živana said: to su banalne stvari. mi smo duhovni i uvom momentu razmišljamo isključivo o uskrsnuću spasitelja. Cek, treba prvo da umre, pa tek onda da vaskrsne...
April 12, 20205 yr Sad pričao sa drugarom, on i supruga se testirali jer je on kašljao a ona imala temperaturu 37 i naravno oboje su negativni. Kaže zvao telefonom, poslali ga u covid ambulantu na testiranje i kaze dobio rezultate posle 3 dana. E sad ono sto je zanimljivija infoemacija njegova supruga kao mikrobiolog se prijavila za testiranje u novoj laboratoriji koji treba da puste u funkciju sledeće nedelje jer stiže oprema iz Kine. Tamo će moći da urade 2000 testova dnevno.
April 12, 20205 yr 45 minutes ago, vememah said: https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Gradjani-pitaju-zasto-ih-sa-bolnickim-uputom-za-lecenje-od-korone-ne-primaju-u-KC-Nis.sr.html Verovatno zato sto moj otac, koji je sada bez ikakvih simptoma i bez ikakve terapije, vec 5 dana ceka rezultat testiranja i zauzima krevet na pulmologiji u KC Nis.