Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

9 minutes ago, vememah said:

66% pad broja novoobolelih u Srbiji za 2 dana.

28.3: 371 testirano, 131 pozitivno, a 240 negativno (35% pozitivnih među testiranima)

29.3: 376 testirano, 82 pozitivno, a 294 negativno (22% pozitivnih među testiranima)

30.3: 622 testirano, 44 pozitivno, a 578 negativno (7% pozitivnih među testiranima)

https://covid19.rs/

Nadam se da uzrok padu nije zastoj u cekanju na rezultat testiranja, samo da sutra ne bude 150 pozitivnih a onda pickousti proglasi 24 h karantin

Edited by Haralampije

18 minutes ago, pt 2.0 said:

:D brojiš?

Brojim neg šta :D od kako je sve ovo počelo, cela svrha je da izbrojimo 14-20 dana. Broj infekcija treba da se sunovrati i da se odrđava minimalnim. Da prođe 16-17 dana i da rast bude i dalje visok, pa daj da se svi poubijamo odmah.

10 minutes ago, vememah said:

66% pad broja novoobolelih u Srbiji za 2 dana.

28.3: 371 testirano, 131 pozitivno, a 240 negativno (35% pozitivnih među testiranima)

29.3: 376 testirano, 82 pozitivno, a 294 negativno (22% pozitivnih među testiranima)

30.3: 622 testirano, 44 pozitivno, a 578 negativno (7% pozitivnih među testiranima)

https://covid19.rs/

baš veliki procenat

1 minute ago, Haralampije said:

Nadam se da uzrok padu nije zastoj u cekanju na rezultat testiranja

ili veći broj lažno-negativnih zbog uključenja laboratorija koje to do sada nisu radile..

9 minutes ago, Arkadija said:

Cemu ta panicna kupovina?

Zbog moguceg 24 casovnog karantina?

da

3 minutes ago, Kelt said:

ili veći broj lažno-negativnih zbog uključenja laboratorija koje to do sada nisu radile..

i to, koliko znam jos nisu napravili legit testove, i dalje se radi sa onim senzitivnim, plus postoji razlika izmedju inficiranosti i bolesti covidom. dok se globalisticki pravi slika da ce svaki inficirani zavrsiti na respiratoru..

3 minutes ago, Kelt said:

da, videla sam da je to i u ostatku sveta, konkretno u uk, veliki problem - navodno, treba imati obucene ljude za uzimanje uzoraka, nije bas tako jednostavan proces, lako se virus promasi.

to bi onda tek bilo zeznuto.

Nadam se da uzrok padu nije zastoj u cekanju na rezultat testiranja, samo da sutra ne bude 150 pozitivnih a onda pickousti proglasi 24 h karantin
Ne može da bude zastoj kad.je veći broj uradjenih.
Moguće je ovo što@Kelt kaže

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

6 minutes ago, Ravanelli said:

šta polako, ptice zlosutnice!?

ovde je vaš glas razuma. :)

bolje da klizite po lagano uzlaznoj emotivnoj putanji, nego da se bacakate po sinusoidama,

jer - ko će vas posle vaditi iz lokalnih minimuma.

10 minutes ago, Jumanji said:
15 minutes ago, Arkadija said:
Cemu ta panicna kupovina?
Zbog moguceg 24 casovnog karantina?

Pa da. Kod mene kazu pustos na rafovima, a ujutru cu da se tek uverim u to.

Ja sam debil izabrao najgori momenat, a trudim se da ne idem više od 2 puta nedeljno.:isuse:

bolje da klizite po lagano uzlaznoj emotivnoj putanji, nego da se bacakate po sinusoidama,

ih! kakva si pametinca!

ja to ne bih sročio ni sa rečnikom.... nekim.... za nauku

Edited by Ravanelli

14 minutes ago, ducca said:

Drugo, jutros u svim medijima da je episkop valjevski preminuo i da je imao koronu, a u novim slučajevima ga niko nije pomenuo. Wtf? Stiže li rezultat od preminulog iz Šapca, on i dalje nije evidentiran a neće ni biti kako je krenulo? Pa niški odbornik, ne sećam se imena, isto na mrežama bilo da je imao virus niko ga nije pomenuo u zvaničnoj statistici osim ako nisam propustio, a mislim da nisam.

Episkop valjevski je u ovoj statistici što je Kon čitao, on je pacijent koji je preminuo na KBC Dragiša Mišović. Što se tiče čoveka iz Šapca, on nije u statistici. 

1 minute ago, pt 2.0 said:

+1

uzlazna emotivna sa eventualnim platoima :sleep:

2 minutes ago, steins said:

Ne može da bude zastoj kad.je veći broj uradjenih.
Moguće je ovo što@Kelt kaže

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

nisi me razumeo, ako je istina ljudi cekaju po 3-4 dana na rezultat bez obzira na broj testiranih

Oni ljudi na Košutnjaku čekaju rezultate testiranja od petka...u kojoj se oni statistici testiranih  pojavljuju i kad?

Ova njihova statistika mi je malo previše dobra da bi bila tačna...