January 25, 20223 yr Author Korona virus je potvrđen kod 19.901 osobe, a istovremeno su od posledica ove bolesti preminula 34 pacijenta. Testirane su 39.282 osobe.
January 25, 20223 yr I mi to sebi možemo da dozvolimo!Jer smo nebeski narod![emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]... Shiit has hit the fan
January 25, 20223 yr Sutra Grujičić, Nestorović i Pod Mač Brale prelistavaju štampu kod Glavanjotija u jutarnjem programu: umire narod od posledica bombardovanja uranijumom, hajka na Novaka se nastavlja nesmanjenom žestinom ali mogu samo da ga povuku za kurac, dogovorićemo se o zajedničkom kandidatu, Bogdanović i Bjelica solidni
January 25, 20223 yr 1 hour ago, cedo said: ne znam dal su brojke tacne ... verovatno jesu Ima baš debilnih komentara na ovo od kojih boli mozak: - sve je to zbog vakcinacije - ljudi su umirali jer se lečio samo taj usrani Covid i ništa drugo. - pobiše nas respiratorima Ali ovaj je meni pobednik. Još se i zove Mile 😊 Edited January 25, 20223 yr by Партибрејкер
January 25, 20223 yr Popular Post ali ovo na kraju je neprejebivo stanovništvo je 2021 bilo pet godina starije nego 2015"
January 25, 20223 yr A sta kazu kako to da se se grafikoni umiranja po mescima poklapaju sa talasima korone? Kad umres zato sto si baby boomer ili zato sto ne radi dom zdravlja i onkologija onda bi ta linija bila ravna i valjda se ne bi poklapala sa grafikonima pozitivnih testova na neki tamo levi virus.i otkud ogroman skok mortaliteta i u drzavama koje nisu imali baby boom generaciji (Brazil i ostali u Juznoj Americi)?kad je poslednji put bio zatvoren dom zdravlja i onkoligija? Ima bar vec godinu dana da sve bolnice rade i lece ljude, a sad u novembru bio skok mortaliteta od skoro 100% i u decembru 60%
January 25, 20223 yr Ovo je hit vijeka. Za 50 godina stanovništvo Srbije ce biti 50 godina starije nego danas. Prosjek 90.