Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Nisam doktor, al mogu da pogledam. :D

1 minute ago, Filozof manijak said:

Nisam doktor, al sam manijak. :D

Da...

ja se danas posvađala u aromi 

mala radnja, nas 5 unutra + kasirka + još nekih dvoje radnika koji nešto slažu 

svi radnici uredno nose maske i nas tri ženske osobe takođe 

dva mulca bez maske, obojica 30-35 godina, jedan sa nekom idiotskom rokabili frizurom i u preuskom sakou i pantalonama, nabildovan 

pitam ja kasirka da li to kod njih nisu obavezne maske. kaže ona jesu ali nemam više snage da se ubeđujem 

i onda ja krenem da droncam o građanskoj neodgovornosti i sebičluku i još svašta nešto, ali niko me nije baš zarezivao :isuse:

@dùdaJedino ko moze da se povuce maksimalno iz guzve i to je to. Bukvalno jedini nacin da se zastiti od zarazavanja 

1 hour ago, dùda said:

pitam ja kasirka da li to kod njih nisu obavezne maske. kaže ona jesu ali nemam više snage da se ubeđujem 

Isto tako je i u školama.

...

Malo su se pogubili sa karantinom. Jedan kolega vakcinisan sa dve doze pre sedam meseci. Majka mu zaražena i posle par dana mu stigne pismo u sanduče da mora u izolaciju na 10 dana, kao prošlo više od sedam meseci. Drugi kolega zaražen,pozitivan,njemu rekli nedelju dana i može na posao. Više ni oni sami ne znaju koliko je karantin, koliko kad si zaražen.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

13 hours ago, dùda said:

ja se danas posvađala u aromi 

mala radnja, nas 5 unutra + kasirka + još nekih dvoje radnika koji nešto slažu 

svi radnici uredno nose maske i nas tri ženske osobe takođe 

dva mulca bez maske, obojica 30-35 godina, jedan sa nekom idiotskom rokabili frizurom i u preuskom sakou i pantalonama, nabildovan 

i onda ja krenem da droncam o građanskoj neodgovornosti i sebičluku i još svašta nešto, ali niko me nije baš zarezivao :isuse:

djesi vidjela rokabilija sa maskom.

meni se desilo da sam zaboravio staviti masku u lidlu. jos sam pricao na telefon tj. na slusalice, tako da mogu  da pljujem i bolje sirim bakcile i viruse. tamo kod paste i rize presretne me gospodin koji slaze robu i dostojanstveno mi otme kolica u dva poteza i izbaci me iz lidla. predivan osjecaj. :isuse:

upuca te tako bez najave :ohmy: [emoji38]ol:

djesi ti od doboja krampo, nema te 200 godina :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

17 minutes ago, gospa buba said:

upuca te tako bez najave :ohmy: emoji38.pngol:

djesi ti od doboja krampo, nema te 200 godina :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

postovoanje gospoja. tu sam ja, nadgledam vas. citam i razmisljam o cemu pisete.

bas me upuco baz najave. sve to, ali zadovoljini izrazi lica kolega potrosaca pri mojoj deportaciji iz lidla i osjecaj sramote se samo moze mjeriti sa noletovim ponizavanju na granici. obojica smo deopotovani i obojici narusena licna sloboda.

Traži odštetu, 3 kofe narandži

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Ja sam verovatno jedinstven slučaj. Uspeo sam da zaradim uraslu dlaku i aterom, tu jedno pored drugog, bas oko i iza uveta, na putanji maske. :isuse:

Mislim, nikad neću znati, ali osnovano sumnjam da je ona uzročnik.

Operisao pre neki dan, imam 3 šava i šetkam se opravdano bez maske jer mi je uvo u zavoju. :dry:

Doduše, nabudžio sam neku da se kopča pozadi, ali razmisliću još o tome.

Edited by mraki

jel ima uopste u bgd da se kupi brzi kucni test?

jedino sto nalazim je u benu apotekama, al pise da nije za kucnu upotrebu.

aj ako neko zna, rel mi je hitno.

fala :)

Imas u Lili

fala koki kokardo!