January 18, 20223 yr 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ček bre, to je 45% za sloveniju su danas nešto pričali, preko 60%
January 18, 20223 yr Do februara ce ovo da protrci krz ceo nacion..od marta smo full operativni i giljamo dade cim stigne prolece.
January 18, 20223 yr 23 hours ago, namenski said: Ma lako cemo za masno i nezdravo, to je 1 rutina, nego ne znam kako cemo da prevladamo korona refleks kod gledanja filmova na primer: ljudi se rukuju, zagrle, nesto tezetm i da ne pominjem, a korona u tebi se strecne, ono vidi idiote nemaju maske, taj rad... Pročitao sam Kornfleks, umesto korona refleks
January 18, 20223 yr Popular Post Ne shvatate razmere ovoga, kod mene na poslu je bukvalno nemoguće održati najminimalnije funkcionisanje procesa rada. Ljudi se razboljevaju u toku smene. Koronu dobijaju svi redom, vakcinisani, nevakcinisani. Srećom, omikron je izgleda baš lagan, pa su oni vakcinisani sa najlakšim mogućim simptomima. Oni nevakcinisani su malo ozbiljniji , ali niko nije za hospitalizaciju. Danas sam se i ja brzinski testirala, zbog bola u grlu, ali negativna sam, slava Fajzeru. Ljudi, čuvajte se, izbegavajte veće grupe ljudi i maska, maska, maska.
January 18, 20223 yr Quote Zbog naglog pogoršanja epidemiološke situacije svi ispiti u januarskom ispitnom roku na svim akreditovanim studijskim programima [Medicinskog fakulteta u Beogradu] se pomeraju za termin februarskog ispitnog roka. http://studije.med.bg.ac.rs/?p=20017
January 18, 20223 yr A mom sinu na FTN nisu pomerili jedan jedini kolokvijum iako je većina bila bolesna što pozitivni što negativni sa respiratornim infekcijama.
January 18, 20223 yr Jezive brojke, sve i da su najlakši migući slučajevi. A svakako nisu svi takvi. Ja imao neku sitniju intervenciju, pa sad po kontrolama i previjanjima. U čekaonici ko u košnici i tako već par dana, iako je privatno. Dosta njih bez maski, ili sa istom ispod nosa. Ako sad nisam zakačio, neću nikad. A nikako mi ne treba temperatura, da tripujem da se rana inficirala. Edited January 18, 20223 yr by mraki
January 18, 20223 yr 3 minutes ago, mraki said: Kako se kotiramo u regionu? Kurca baka večerala. Ala lažu, jeb'o ih magareći kurac!
January 18, 20223 yr 38 minutes ago, mraki said: Jezive brojke, sve i da su najlakši migući slučajevi. A svakako nisu svi takvi. Ja imao neku sitniju intervenciju, pa sad po kontrolama i previjanjima. U čekaonici ko u košnici i tako već par dana, iako je privatno. Dosta njih bez maski, ili sa istom ispod nosa. Ako sad nisam zakačio, neću nikad. A nikako mi ne treba temperatura, da tripujem da se rana inficirala. nisu jezivi brojevi, potpuno su ocekviani i znalo se da ce biti ovako evo vec 45 dana. zar nije bolje sto omikron u potpunosti izbacuje deltu?!