Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

5 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ja se baš ne bih oslonio na biki laprdanje po pitanju stanja zdravlja...

A na "laprdanje" osvajača olimpijske srebrne medalje u plivanju od pre 4 godine koji se i posle 14 dana borbe s virusom vrlo lako zamara, toliko da satima mora da se odmara posle hodanja i pritom još kašlje?

Edited by vememah

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Glede moratorijuma, meni je stigao mejl od Banka Intese gde uredno obaveštavaju o svemu i kažu da moratorijum ide po default-u.

Naravno, nigde računice koliko će ti se kasnije napiti krvi, osim one kalkulacije NBS-a. U nastavku mejla je bio link gde moram naznačiti kako ne želim moratorijum

Pritom sam izbacio i malo džiberluka iz sebe:

90755995_906953079708122_4379937928256684032_n.jpg

1 minute ago, Šumejker-Levi 9 said:

Glede moratorijuma, meni je stigao mejl od Banka Intese gde uredno obaveštavaju o svemu i kažu da moratorijum ide po default-u.

Naravno, nigde računice koliko će ti se kasnije napiti krvi, osim one kalkulacije NBS-a. U nastavku mejla je bio link gde moram naznačiti kako ne želim moratorijum

bravo :)

Nice :)

40 minutes ago, renne said:

I policija zove na mobilni da proveri da li su izolovani u svojoj kući

Kako ovo funkcionise? 

Murija: dobar dan, jeste u kuci? 

Ja, dok pijem pivo sa jaranom isped zgrade: jesam, naravno! 

Murija: vazi, cao! 

Ja: cao! 

Da :D

onog mog poznanika zovu tako par puta na dan, zvone mu na interfon i (redje) kucaju na vrata stana

Bolje da zovu na fiksni, mada su mnogi ukinuli te fiksne telefone

Kako ovo funkcionise? 

Da. Bukvalno tako. I pitaju koja je adresa. I ti kažeš ta i ta.
I kažu, kad sve prođe, dobićete na adresu papir koji vam nismo izdali onda kada smo trebali da vam izdamo. Kod navršenih 14 dana
14 minutes ago, Šumejker-Levi 9 said:

Bra'o!

Možda je samo trebalo sve napisati velikim slovima, svaka rečenica da ide u poseban red...izgledalo bi kao manifest, poziv na revoluciju, istorijsko NE...

• Author
33 minutes ago, MocaVukotic said:

Kako ovo funkcionise? 

A onda jaran dobije poziv i kaze RAZUMEM..izvadi lisicei odvede te u pritvor :D 

Edited by Milosh76

1 hour ago, dillinger said:

Sa njima je i ozbiljna oprema došla. I sreća pa hoće da ih slušaju

Na sta mislis, na skafander odela za lekare?

De to ozbiljno, to moze da sije svaka omanja tekstilna radionica. Nadam se da su doneli dosta testova, eventualno respiratore ali ne znam koji broj bi mogao da bude u pitanju, svakako ne nesto "kineski" siroko.

Edited by Caligula

neki pevac iz valjeva okacio 

• Author

- Mi smo razmišljali o tome da pre svega izolujemo Beograd. Tačnije, 10 od 17 beogradskih opština, 10 centralnih opština koje predstavljaju žarište. To ćemo uraditi čim bude bilo potrebe za tim. Da li će to biti sutra ili prekosutra, nije bitno - rekao je tada Vučić.

To znači da bi se u nekoj vrsti izolacije našle opštine Stari grad, Vračar, Savski venac, Zvezdara, Palilula, Novi Beograd, Zemun, Voždovac, Čukarica i Rakovica.

Sa druge strane bi ostalo sedam prigradskih opština: Grocka, Mladenovac, Sopot, Obrenovac, Barajevo, Lazarevac, Surčin.

S2gk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1b

Edited by Milosh76

Background Picker
Customize Layout