March 25, 20205 yr 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja se baš ne bih oslonio na biki laprdanje po pitanju stanja zdravlja... A na "laprdanje" osvajača olimpijske srebrne medalje u plivanju od pre 4 godine koji se i posle 14 dana borbe s virusom vrlo lako zamara, toliko da satima mora da se odmara posle hodanja i pritom još kašlje? Edited March 25, 20205 yr by vememah
March 25, 20205 yr Glede moratorijuma, meni je stigao mejl od Banka Intese gde uredno obaveštavaju o svemu i kažu da moratorijum ide po default-u. Naravno, nigde računice koliko će ti se kasnije napiti krvi, osim one kalkulacije NBS-a. U nastavku mejla je bio link gde moram naznačiti kako ne želim moratorijum Pritom sam izbacio i malo džiberluka iz sebe:
March 25, 20205 yr 1 minute ago, Šumejker-Levi 9 said: Glede moratorijuma, meni je stigao mejl od Banka Intese gde uredno obaveštavaju o svemu i kažu da moratorijum ide po default-u. Naravno, nigde računice koliko će ti se kasnije napiti krvi, osim one kalkulacije NBS-a. U nastavku mejla je bio link gde moram naznačiti kako ne želim moratorijum Pritom sam izbacio i malo džiberluka iz sebe: bravo
March 25, 20205 yr 40 minutes ago, renne said: I policija zove na mobilni da proveri da li su izolovani u svojoj kući Kako ovo funkcionise? Murija: dobar dan, jeste u kuci? Ja, dok pijem pivo sa jaranom isped zgrade: jesam, naravno! Murija: vazi, cao! Ja: cao!
March 25, 20205 yr onog mog poznanika zovu tako par puta na dan, zvone mu na interfon i (redje) kucaju na vrata stana
March 25, 20205 yr Kako ovo funkcionise? Murija: dobar dan, jeste u kuci? Ja, dok pijem pivo sa jaranom isped zgrade: jesam, naravno! Murija: vazi, cao! Ja: cao! Da. Bukvalno tako. I pitaju koja je adresa. I ti kažeš ta i ta.I kažu, kad sve prođe, dobićete na adresu papir koji vam nismo izdali onda kada smo trebali da vam izdamo. Kod navršenih 14 dana
March 25, 20205 yr 14 minutes ago, Šumejker-Levi 9 said: Glede moratorijuma, meni je stigao mejl od Banka Intese gde uredno obaveštavaju o svemu i kažu da moratorijum ide po default-u. Naravno, nigde računice koliko će ti se kasnije napiti krvi, osim one kalkulacije NBS-a. U nastavku mejla je bio link gde moram naznačiti kako ne želim moratorijum Pritom sam izbacio i malo džiberluka iz sebe: Bra'o! Možda je samo trebalo sve napisati velikim slovima, svaka rečenica da ide u poseban red...izgledalo bi kao manifest, poziv na revoluciju, istorijsko NE...
March 25, 20205 yr Author 33 minutes ago, MocaVukotic said: Kako ovo funkcionise? Murija: dobar dan, jeste u kuci? Ja, dok pijem pivo sa jaranom isped zgrade: jesam, naravno! Murija: vazi, cao! Ja: cao! A onda jaran dobije poziv i kaze RAZUMEM..izvadi lisicei odvede te u pritvor Edited March 25, 20205 yr by Milosh76
March 25, 20205 yr A na "laprdanje" osvajača olimpijske srebrne medalje u plivanju od pre 4 godine koji se i posle 14 dana borbe s virusom vrlo lako zamara, toliko da satima mora da se odmara posle hodanja i pritom još kašlje? [/url] Rekao sam ti za konkretnu osobu...Dakle, nemam niti jedan razlog da verujem toj govnarki koja se jedva ispenjala do n-tog sprata a onda krenula u produkciju postova na fb itd...Nije problem referisati se na hiljade izjave doktora, ljudi koji te savete/utiske ne dele samo zbog klikbajta... ... Shiit has hit the fan...
March 25, 20205 yr 1 hour ago, dillinger said: Sa njima je i ozbiljna oprema došla. I sreća pa hoće da ih slušaju Na sta mislis, na skafander odela za lekare? De to ozbiljno, to moze da sije svaka omanja tekstilna radionica. Nadam se da su doneli dosta testova, eventualno respiratore ali ne znam koji broj bi mogao da bude u pitanju, svakako ne nesto "kineski" siroko. Edited March 25, 20205 yr by Caligula
March 25, 20205 yr Author - Mi smo razmišljali o tome da pre svega izolujemo Beograd. Tačnije, 10 od 17 beogradskih opština, 10 centralnih opština koje predstavljaju žarište. To ćemo uraditi čim bude bilo potrebe za tim. Da li će to biti sutra ili prekosutra, nije bitno - rekao je tada Vučić. To znači da bi se u nekoj vrsti izolacije našle opštine Stari grad, Vračar, Savski venac, Zvezdara, Palilula, Novi Beograd, Zemun, Voždovac, Čukarica i Rakovica. Sa druge strane bi ostalo sedam prigradskih opština: Grocka, Mladenovac, Sopot, Obrenovac, Barajevo, Lazarevac, Surčin. Edited March 25, 20205 yr by Milosh76