Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

ja sam procitao lekarski sou

nikada nece shvatiti da od toga sranja nikada nece napraviti centar grada, koliko god para da polupaju i koliko god ljudi da se zarazi zbog toga, jednostavno nece.

Neće im ni trebati kao csntar. To treba da bude elitni deo grada a ne da prolazi gologuzija. Ovi spektakli prvenstveno treba da izvuku novac, vatromet je navodno koštao 45000. A i nisu to neke pare...

pa ne znam, koliko cujem galerija mahom zvrji prazna, izgleda da im samo elita nije dovoljna.

5 minutes ago, Nikodije said:

pa ne znam, koliko cujem galerija mahom zvrji prazna, izgleda da im samo elita nije dovoljna.

Jeste prazna, i ja sam čuo. Možda planiraju da je popune kada budu razvalili sve oko Sajma i kada izgrade još stambenih blokova. Mada, ako je i ne popune to nije njihov problem, jel.

uhuh kakav rast kakva asimetrija, pseudovojt vs lorenc :ohmy:

kakva li ce druga strana da bude :blink:

Kumić bio u kovid ambulanti testirao se i pozitivan i ništa mu nisu prepisali?!?
Mislim on imao temp jedan dan i ništa...

... Shiit has hit the fan

Žao mi čoveka koji je podnosio te papire, sad će ovaj i debilna familija da izliju gnev.

Osim ako ta osoba nije Jelena, to bi već bilo do jaja. :happy:

I treba da ih naduvaju q, klasično izdrkavanje.

Nisi me razumeo. Žao mi je čoveka iz Novakove ekipe koji je podneo zahtev za njegovu vizu, jer će sad Novax i luda familija da mu seru, ali bi bilo do jaja da je taj čovek Jelena i da je ona napravila sranje.

Edited by napadaj

Nisi me razumeo. Žao mi je čoveka iz Novakove ekipe koji je podneo zahtev za njegovu vizu, jer će sad Novax i luda familija da mu seru, ali bi bilo do jaja da je taj čovek Jelena i da je ona napravila sranje.
Ovo za Jelenu se slažem, nije mizogini stav, odnosi se na nju kao osobu.
3 hours ago, Malkmus said:

izuzetna ideja!

čitam sad po tviteru, konkretno za smederevo i prokuplje, kako ljudi viđaju kilometarske redove omladine koja čeka ispred policije za vađenje lične karte, pošto valjda bez lične neće moći da podignu one pare što su im obećane. 

a maske niotkuda

FIWDDUEX0AU0H5_?format=jpg&name=900x900

izuzetna ideja!
čitam sad po tviteru, konkretno za smederevo i prokuplje, kako ljudi viđaju kilometarske redove omladine koja čeka ispred policije za vađenje lične karte, pošto valjda bez lične neće moći da podignu one pare što su im obećane. 
a maske niotkuda
FIWDDUEX0AU0H5_?format=jpg&name=900x900
a kad zada 100 evara za zenjene, oni ce da nagrnu na matichara. ja bih, vezbe radi, zadala i neke druge akcije, da vidimo kako to sve moze da ide [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Izgleda da je ozbiljan pritisak na sistem.
Priča mi dečko koji je išao u Medicinu rada na NBG koja je važila za odlično organizovanu, da je i tamo raspad.
U jednom trenutku dve sestre koje su prozivale po brojevima su digle ruke od pravljena reda i bukvalno je ulazio ko je kako hteo...

... Shiit has hit the fan