January 4, 20223 yr Popular Post ma! ta govna smatraju da pravila za njih ne vaze. djokovic zivi kao da pandemija ne postoji. pravi turnire, lapi po klubovima i svadbama, provodi se, putuje... i ovo sa izuzecem je predstava za mase. australijanci se boje da ce izgubiti kintu ako ne dodje zvezda turnira, zvezdi ne pada na pamet da se povinuje pravilima pa su odradili jedan skec s nekim kao doktorima da se odrzi privid da nije povlascen. a ova klinka sto se vakcinisala ce da sedi kuci jer govna ne priznaju bas sve vakcine, naravno iz politickih razloga. pas mater svima zajedno s djokovicem. posle se pita sto ljudi van srbije ne navijaju za njega. govnar.
January 4, 20223 yr Makar je dokazao da je Srbenda, radije će da se iscima maksimalno da uhvati krivinu nego što će uraditi nešto po pravilima što je deset puta manje posla.
January 4, 20223 yr Kakvo izuzeće, žena vakcinisana. Ako će svako ko je vakcinisan Sputnjikom dobiti izuzeće onda šta su koji kurac i uvodili zabranu ulaska za vakcinisane Sputnjikom.
January 4, 20223 yr Just now, booyaka said: Cela Azija navija za Đokovića. to se ne racuna sve dok nije zvezda vimbldona i rolan garosa i us opena. a nije pa taman pobedjivao svaki put kad se pojavi. za razliku od jednog zivojinovica koji nikad pobedio i bio obozavan i svi navijali za njega.
January 4, 20223 yr Jebe mu se tačno, kapiram da ga loži to što one babe sa Vimbldona navijaju protiv njega.
January 4, 20223 yr 6 minutes ago, adam said: to se ne racuna sve dok nije zvezda vimbldona i rolan garosa i us opena. a nije pa taman pobedjivao svaki put kad se pojavi. za razliku od jednog zivojinovica koji nikad pobedio i bio obozavan i svi navijali za njega. De nije zvezda vimbldona, ima 6 titula, nemojmo preterivati Ostalo sto si napisao stoji, ispao je nevidjeni smrad
January 4, 20223 yr Vidjećemo mi posljedice ovog njegovog trovanja ovdje, na ovom topicu. Eno pune društvene mreže komentara "To Nole, pišaj po Australijancima"
January 4, 20223 yr 5 minutes ago, Tsai said: De nije zvezda vimbldona, ima 6 titula, nemojmo preterivati Ostalo sto si napisao stoji, ispao je nevidjeni smrad uspesan jeste al nije voljen. 10 minutes ago, napadaj said: Jebe mu se tačno, kapiram da ga loži to što one babe sa Vimbldona navijaju protiv njega. nisam bas siguran. pre bih rekao da je s vremenom ojacao pa manje pokazuje koliko ga sve to muci.
January 4, 20223 yr hoce li ikada herojski ojacati da ne mora da sedne sa Vesic Goranom i Vulin Aleksandrom :(
January 4, 20223 yr nisam bas siguran. pre bih rekao da je s vremenom ojacao pa manje pokazuje koliko ga sve to muci.
January 4, 20223 yr 21 minutes ago, snooker said: hoce li ikada herojski ojacati da ne mora da sedne sa Vesic Goranom i Vulin Aleksandrom :( mozda ne mora nego zeli? lepo je sesti i opustiti se s prijateljima.
January 4, 20223 yr 3 hours ago, Caligula said: Ja sve nesto mislim da su i narod i vlada ponosni na brojke, ne zezam se. "hahaha bas smo ludi mi Srbi hahaha" Hrvati jači i dalje, ne može to tako.