March 25, 20205 yr Just now, lo zingaro said: Neverovatan idiotluk, tempirana bomba za zatvore. pa valjda su bili toliko pametni da ove običnetm krimose malo sabiju, a ovim fensitm , ostave poseban odel
March 25, 20205 yr Da, da. Nasi zatvori su takvi da je to moguće. Ovi ce jesti u posebnoj kuhinji, koristiće posebne toalete... Jbt, regularni osudjenici na izdržavanje kazne čekaju po pola godine jer nema mesta u zatvorima, cak ni sa krevetima na tri sprata.
March 25, 20205 yr 40 minutes ago, Boza_zvani_Pub said: Koliko sam razumeo i kinezi su u pocetku slali pozitivne koji nemaju simptome ili sa blagom klinickom slikom u kucnu samoizolaciju. Medjutim onda su se razboljevali ukucani te na taj nacin razvlacenje krive nije bilo dobro. Od kada su odlucili da sve pozitivne oni (drzava) izoluju bez obzira na simptome situacija se znacajno poboljsala. Ovo kod nas je sprovodjenje toga po njihovim uputima i sajam ce sluziti za zarazene kojima nije potrebna posebna mesicinska nega ali ce biti izolovani i u pripravnosti ako se nekom stanje pogorsa da ga vode u bolnicu. Koliko je ovo dobra ideja ne bih mogao da procenim, ali ne zvuci nelogicno. E sada kako ce nasi to sprovesti u delo... Ovo je možda sprovodivo u Kini, gde je mentalitet bitno drugačiji, ovde teško. Ja za sebe smatram da sam uzoran građanin, poštujem pravila i izmirujem sve svoje obaveze na vreme, ali mi apsolutno ne pada na pamet da me država sprovede u nekakav logor sa hiljadama drugih ljudi u ime javnog interesa, sve i da je Hajat u pitanju, a kamoli Sajam, pa makar bio sto puta bolestan. Moraće da me vežu i bukvalno ako hoće da me vide na Sajmu, te da me drže vezanog sve vreme boravka.
March 25, 20205 yr ako budu morali da te vezuju, vodice te u zatvor, a to ti je onda jos gore. nemoj da se testiras, tako si "resio" problem. Edited March 25, 20205 yr by Nikodije
March 25, 20205 yr Jel ima negde podatak koliko je smanjeno zagadjenje vazduha od uvodjenja policijskog casa? Rambo Amadeus mode off
March 25, 20205 yr 3 minutes ago, Ayatollah said: Naravno, bežaću od testiranja kao đavo od krsta. I mislim da neću biti jedini. rekoše da ako oni odluče da te testiraju testiraće te hteo ti ili ne
March 25, 20205 yr Just now, renne said: rekoše da ako oni odluče da te testiraju testiraće te hteo ti ili ne Kako će odlučiti, hvataće ljude po ulici i odvoditi na testiranje?
March 25, 20205 yr Just now, renne said: rekoše da ako oni odluče da te testiraju testiraće te hteo ti ili ne Opet će morati da me vežu da bi me testirali.
March 25, 20205 yr Just now, Time Crisis said: Kako će odlučiti, hvataće ljude po ulici i odvoditi na testiranje? ma đe znam
March 25, 20205 yr 3 minutes ago, John Coltrane said: Jel ima negde podatak koliko je smanjeno zagadjenje vazduha od uvodjenja policijskog casa? Rambo Amadeus mode off slabo
March 25, 20205 yr 2 minutes ago, John Coltrane said: Jel ima negde podatak koliko je smanjeno zagadjenje vazduha od uvodjenja policijskog casa? Rambo Amadeus mode off prema aplikacijama, zagadjenje je bilo zacudjujuce veliko tokom prosle nedelje. iako je smanjen saobracaj i nije se grejalo toliko rade topionice i sl sranja visestrukim intezitetom izgleda
March 25, 20205 yr 6 minutes ago, Ayatollah said: Naravno, bežaću od testiranja kao đavo od krsta. I mislim da neću biti jedini. Jel se zajebavas???