March 25, 20205 yr 22 minutes ago, Redoran said: Tačno. Meni jučerašnja KZŠ u vladi deluje kao potvrda sledećeg: strukatm je skup što kompletnih kretena što dinosaurusa koje je vreme pregazilo, a takva im je bila i strategijatm (da testiraju 20 ljudi dnevno dok ne eksplodira). Onda dođu Kinezi, ovi im u detalje opišu svoju strategijutm, Kinezi zakolutaju očima i odgovore im da nisu normalni šta rade. U momentu pada odluka da se od sada radi kako Kinezi kažu. Nije to loše samo po sebi, bolje je da Kinezi iz prikrajka komanduju nego bilo ko od te struketm ali je problem u tome što kineske smernice iziskuju postojanje nekih prevaziđenih koncepata poput civilne zaštite, zaliha za slučaj katastrofe, efikasnih protokola za hitan smeštaj hiljada ili desetina hiljada ljudi... Kako su navedeni koncepti išćezli u bespućima srpske tranzicije odnosno lažima o impozantnom oporavku i jačanju nakon iste, ostaje nam ovo što vidimo na sajmu. Apsolutno. Meni je upadljivo i da su mobilni timovi SNSa u belim jaknicama naglo nestali iz slike.
March 25, 20205 yr 6 minutes ago, InvisibleLight said: Nova zrtva, zena neleceni dijabeticar, 60god :( Ginekolog iz Niša, kažu ...
March 25, 20205 yr Just now, zgembo said: Ginekolog iz Niša, kažu ... lekar a nije regulisala svoju bolest..?::( strasno za nju u srbiji za umrle imamao 3:1 odnos zene :muskarci
March 25, 20205 yr 1 minute ago, InvisibleLight said: lekar a nije regulisala svoju bolest..?::( strasno za nju u srbiji za umrle imamao 3:1 odnos zene :muskarci Nestorovic sve u pravu, a? Govedo
March 25, 20205 yr 1 minute ago, Ravanelli said: Nestorovic sve u pravu, a? Govedo al i dalje je na turneji po raznim roze i sretnim televizijama, neverovatno
March 25, 20205 yr Meni je ovo sa sajmom i dalje potpuni sf. Uzeli smo riješenje koje je potpuno neprilagodljivo našim trenutnim uslovima, mentalitetu i načinu života. Šta da rade samohrane majke? Šta je sa djecom? Šta je sa onima koji brinu o starijima? Pročitao sam na tviteru da je neko pomenuo socijalne službe. U Srbiji 2020. godine.
March 25, 20205 yr 2 minutes ago, keitel said: Meni je ovo sa sajmom i dalje potpuni sf. Uzeli smo riješenje koje je potpuno neprilagodljivo našim trenutnim uslovima, mentalitetu i načinu života. Šta da rade samohrane majke? Šta je sa djecom? Šta je sa onima koji brinu o starijima? Pročitao sam na tviteru da je neko pomenuo socijalne službe. U Srbiji 2020. godine. pa nisu svi samohrane majke sa decom koje brinu o starijima ima valjda ko može inače, gledam vesti jutros, oko 100 ljudi u zatvoru jer se nisu samokarantinisali
March 25, 20205 yr a i ti ljudi sto brinu o starijima su samo jos jedan faktor rizika za njih, da im prenesu bolest nije logor nuzno losa stvar, ideja je na mestu i u nekim sposobnim rukama bi pomogla i bila delotvorna u rukama ovih nasih imbecila je aušvic 2, sjebali su bukvalno sve sto se moglo sjebati, ne sumnjam da ce i ovo
March 25, 20205 yr 1 minute ago, Ravanelli said: inače, gledam vesti jutros, oko 100 ljudi u zatvoru jer se nisu samokarantinisali Da, pročitah da šalju u Vršac, Pirot i Požarevac. Nisam baš pristalica restriktivnih mera, znam da ima različitih primera tu, ali jbmlg, nekad valjda i mora da se da primer, ma kakva ova država bila.
March 25, 20205 yr 13 hours ago, Tresko said: Ovako izgleda u Milanu bolnica na sajmu, iako još nije dovršena: Ovde nece biti sabirni centar vec intenzivna nega za 400 ljudi
March 25, 20205 yr 2 minutes ago, lo zingaro said: Ovde nece biti sabirni centar vec intenzivna nega za 400 ljudi Pa to je ono što treba, šta će sabirni centri? Ja ne znam da su u Italiji pravili sabirne centre. Sabirni centri kao neka trijaža?
March 25, 20205 yr Koliko sam razumeo i kinezi su u pocetku slali pozitivne koji nemaju simptome ili sa blagom klinickom slikom u kucnu samoizolaciju. Medjutim onda su se razboljevali ukucani te na taj nacin razvlacenje krive nije bilo dobro. Od kada su odlucili da sve pozitivne oni (drzava) izoluju bez obzira na simptome situacija se znacajno poboljsala. Ovo kod nas je sprovodjenje toga po njihovim uputima i sajam ce sluziti za zarazene kojima nije potrebna posebna mesicinska nega ali ce biti izolovani i u pripravnosti ako se nekom stanje pogorsa da ga vode u bolnicu. Koliko je ovo dobra ideja ne bih mogao da procenim, ali ne zvuci nelogicno. E sada kako ce nasi to sprovesti u delo... Edited March 25, 20205 yr by Boza_zvani_Pub
March 25, 20205 yr 9 minutes ago, Tresko said: Pa to je ono što treba, šta će sabirni centri? Ja ne znam da su u Italiji pravili sabirne centre. Sabirni centri kao neka trijaža? Pa Galli trazi da se izvode iz kuca i izoluju oni sa manjim simptomima ili bez simptoma i odvedu negde u hotele I sl.
March 25, 20205 yr 38 minutes ago, Ravanelli said: inače, gledam vesti jutros, oko 100 ljudi u zatvoru jer se nisu samokarantinisali i onda će zarazu da prošire u zatvoru, ne razumem uopšte tu meru Edited March 25, 20205 yr by Lezilebovich
March 25, 20205 yr 1 minute ago, Lezilebovich said: i onda će zarazu da prošire u zatvoru, ne razumem uopšte tu meru Neverovatan idiotluk, tempirana bomba za zatvore.