Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 hours ago, slepa živana said:

meni su odgovorili iz intese smradovi. obradiće moj zahtev za 15 dana. za 15 dana će da prođe 31. mart

1 hour ago, Aleksija said:

zivka, meni se nisu ni javila govna iz intese. jedino sto nam je verovatno svejedno, trajace ovo...

Ja ih malo isprozivao na twiteru, trazili dodatni info u DM, sad vise ne odgovaraju :dry:

1 hour ago, slepa živana said:

baš su bezobrazni. ja nešto pokušavam da razmišljam korak unapred, pa se sekiram. imam nekoliko gladnih usti koji su sad bez prihoda, a penzosi primaju sledeću penziju tek 10. marta... pa se plašim da ne pocrkaju od gladi dok ne primim sledeću platu. baš bi mi značilo da su mi odložili ovu jednu ratu. nije džabe doneta odluka o moratorijumu. verovatno je gomila ljudi u istoj situaciji.

Back to the future!

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

8 minutes ago, vememah said:

Popup koji se pojavljuje kad se otvori stranica Studentskog centra:

9QOGq3G.png

Ovo je mnogo gore od korone, od patetike krvare sva čula.

kakvi ludaci

koliki je to broj ležajeva jel znate otprilike?

shta ako neko ne moze? :unsure:

sent from bubamoto

1 minute ago, gospa buba said:

shta ako neko ne moze? :unsure:

sent from bubamoto

piše u ovom obaveštenju, biće im spakovano, ali će za to trebati više vremena, a vreme je sada šta, pa apeluju.

pa mislim republika nece valjda, bukvalno. oni su sve nas raspustili na silu i predizborno, misleci na 2 nedelje malo histerija i ajmo ca, shta je bilo bilo je, a najsmeshnije svakako :isuse:

sent from bubamoto

znas kad bi im se vratio da pakujem? ni u 150 zivota

Kad je selidba iz Studenjaka, to je kao u košnici, čitav vašar, ljudi na sve strane, stvarno ko je to smislio treba da ide na posmatranje, verovatno nije skroz pri sebi

39 minutes ago, Tsai said:

znas kad bi im se vratio da pakujem? ni u 150 zivota

Ako si ostavio knjige, skripte i još svašta nešto kao većina studenata, ne bi ti bilo svejedno da ti to neko brlja.

4 minutes ago, Time Crisis said:

Ako si ostavio knjige, skripte i još svašta nešto kao većina studenata, ne bi ti bilo svejedno da ti to neko brlja.

skripte i knjige vs sanse da zakacim sranje 90% kad se sjuri 3k ljudi odjednom .. vrlo lagan izbor

3 minutes ago, Tsai said:

skripte i knjige vs sanse da zakacim sranje 90% kad se sjuri 3k ljudi odjednom .. vrlo lagan izbor

skripte i knjige za 3 meseca, kad pochne da bude shanse da se ponovo sastanu sa vlasnicima, iz njih ce i slova da ispare, a ne korona.

11 hours ago, Anonymous said:

Ovo je vidljiva posledica nemanja nikakve strategije. Prvo je smešni virus, onda umanjivanje opasnosti, a onda se za jedno poslepodne donese važna odluka.

Tačno. Meni jučerašnja KZŠ u vladi deluje kao potvrda sledećeg: strukatm je skup što kompletnih kretena što dinosaurusa koje je vreme pregazilo, a takva im je bila i strategijatm (da testiraju 20 ljudi dnevno dok ne eksplodira). Onda dođu Kinezi, ovi im u detalje opišu svoju strategijutm, Kinezi zakolutaju očima i odgovore im da nisu normalni šta rade. U momentu pada odluka da se od sada radi kako Kinezi kažu. Nije to loše samo po sebi, bolje je da Kinezi iz prikrajka komanduju nego bilo ko od te struketm ali je problem u tome što kineske smernice iziskuju postojanje nekih prevaziđenih koncepata poput civilne zaštite, zaliha za slučaj katastrofe, efikasnih protokola za hitan smeštaj hiljada ili desetina hiljada ljudi... 

Kako su navedeni koncepti išćezli u bespućima srpske tranzicije odnosno lažima o impozantnom oporavku i jačanju nakon iste, ostaje nam ovo što vidimo na sajmu.

Nova zrtva, zena neleceni dijabeticar, 60god :(

Background Picker
Customize Layout